boon-sportoldal

2013.10.07. 14:32

Egy hajszálon múlt a pontszerzés

Rendkívül szoros végjátékban maradt alul az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 3. fordulójában a vendégként pályára lépő MVSI gárdája.

Rendkívül szoros végjátékban maradt alul az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 3. fordulójában a vendégként pályára lépő MVSI gárdája.Küzdelmes, változatos, magas hőfokú, de mindvégig sportszerű mérkőzést vívott a két csapat. A 36. percben már négy góllal is vezettek a miskolciak, ám az utolsó percre egyenlített a Fehérgyarmat. Nyolc másodperccel a vége előtt vezetést szereztek a hazaiak, majd időkérés következett. A középkezdésből, a záró sípszót megelőzően kettő másodperccel sikerült ugyan helyzetbe kerülni a miskolci sportiskolásoknak, de a büntető gyanús szituációban leadott lövést védte a szabolcsiak kapusa.


Jegyzőkönyv

Fehérgyarmati VSE - Miskolc VSI

29 : 28 (14 : 15).

Fehérgyarmat, 400 néző.


Miskolc VSI : OROSS (kapus), Hajdú (2), Smíger (3), OROSZ (7/5), CSONTOS (7), Bukta (2), Németh, Csere : Tompa (kapus), Semsák (2), Pákozdi (3), Kascsák (1), Mózer (1).


Montovay Péter edző: Egyszer fenn, máskor lenn ! Pontot érdemelt volna csapatunk, viszont a pontokat nem érdemek alapján osztják.


Junior mérkőzésen:

Fehérgyarmati VSE - Miskolc VSI 36 : 36 (20 : 18)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!