boon-sportoldal

2012.07.05. 13:02

MVSC: Albrecht József főszponzor marad, Leidgeb Noémi távozott

A nyári holtidényben is zajlik az élet az MVSC NB I-es női röplabda csapatának háza táján.

A nyári holtidényben is zajlik az élet az MVSC NB I-es női röplabda csapatának háza táján.A klub megkötötte a 2012/13-as szezonra szóló megállapodást Albrecht Józseffel, az Albert és Fiai Kft. tulajdonosával – közölte szerkesztőségünkkel Illyés Miklós elnök.

– A kontraktus azt jelenti, hogy élvonalbeli röplabdázóink a soron következő szezonban is konszolidált körülmények között sportolhatnak és elnevezésük – Albrecht-MVSC-MISI – ugyancsak változatlan marad – tette hozzá az egyesület első embere, majd így folytatta: – A csapat játékosaival szintén megállapodtunk és a szerződéseiket is aláírtuk. Ugyanezt tettük Toma Sándor vezetőedzővel, aki ezután is felel a szakmai munkáért.

A vasutasok kerettagjai közül egy játékos távozott: Leidgeb Noémi Békéscsabán folytatja pályafutását, helyére a tervek szerint „valakit” igazolnak, vagy saját nevelésű játékost építenek az együttesbe.

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!