boon-sportoldal

2012.01.17. 14:13

Diósgyőri VTK: Carreno elköszönt a szurkolóktól

Már a DVTK NB I-es csapatának kedd délelőtti edzésen sem vett részt a spanyol csatár.

Már a DVTK NB I-es csapatának kedd délelőtti edzésen sem vett részt a spanyol csatár.

Nem rejtette a véka alá a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának szakmai vezetése az őszi szezon értékelése során, hogy elégedetlen azzal a teljesítménnyel, amit a spanyol Enrique Carreno nyújtott, ennek a Borsod Online-on és az Észak-Magyarország napilapban is hangot adtak. Így benne volt a levegőben az, ami hétfőn este esett le: Enrique Carreno a facebookos internetes oldalán ezt írta: ,,Bueno parece que aqui no quieren que me quede, si al final me voy muchas gracias a todos los fans de DVTK", ami magyar fordításban annyit jelent, hogy ,,Úgy tűnik, hogy itt nem akarják, hogy maradjak, ezért elmegyek. Köszönök mindent a DVTK szurkolóknak".

A csatár a kedd délelőtti edzésen már nem is vett részt, vele kapcsolatos megkeresésünkre Dudás Hunor, a DVTK együttesét működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta:

– A játékossal hétfőn közöltük, hogy az eddigi teljesítménye alapján az első csapatnál nem tudunk vele számolni, legfeljebb az NB III-as tartalékegyüttesben tudunk számára játéklehetőséget biztosítani, ezért nem vett részt kedden a Benczés Miklós edző által irányított foglalkozáson. A klubnak jelenleg élő szerződése van Carrenóval, de tulajdonképpen szabadlistán van, vagyis, ha van iránta érdeklődés valamelyik csapat részéről, vagy a menedzsere talál neki másik együttest, akkor nem gördítünk akadályt a távozása elé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!