boon-sportoldal

2011.09.22. 13:28

Sokat nem lehet(ett) rágódni

Budai Krisztián, az MJJSE kapusa dühös volt amiatt, hogy a kétgólos előnyt nem tudták megtartani Fehérváron.

Budai Krisztián, az MJJSE kapusa dühös volt amiatt, hogy a kétgólos előnyt nem tudták megtartani Fehérváron.Egy pontot szerzett kedden este, soros Mol Ligás összecsapásán a Miskolci Jegesmedvék JSE csapata, miután büntetőpárbaj után, 3-2-re alulmaradt a Sapa Fehérvár AV 19 farm ellen. A sárga-feketék szerda hajnali fél kettőkor érkeztek haza Fejér megyéből, de Greg Lindqvist edző nem hagyott sok időt alvásra, ugyanis 10.15-től már tréningre kellett jelentkezniük a Maciknak.

– Szokványos, hogy a meccsek utáni napon tréning van, bár kétségtelen, hogy sokat utaztunk, amit rögtön ki tudtunk mozogni magunkból – mondta a volt válogatott hálóőr. – Edzőnk már a buszon elkezdte elemezni a székesfehérvári meccset, hogy ki, hol, és mit rontott, amit folytatott a mai foglakozáson is. Az alapszakasz elején tartunk, az ilyen dolgok, egy ilyen vereség benne van, nyilván mindenki azon lesz, hogy legközelebb ne kövesse el azt a hibát, amit például most.

Feldobta a tény

A büntetőpárbajról (amelyben a hazaiaknál Meretei és Kiss, a vendégeknél ,,csak" Dubek volt eredményes) Budai Krisztián megjegyezte:

– Igazából ez már lutri, sok benne a szerencse. A Volán hokisait érthető módon feldobta az a tény, hogy 0-2-ről visszajöttek a meccsbe, és ezt a pszichés állapotot átmentették a túlórára is. Kétgólos előnyt követően nem lett volna szabad eljutnunk eddig, azért is vagyok kissé dühös, hogy képtelenek voltunk megtartani a fórunkat. Persze sokat rágódni a történteken nem szabad, merthogy pénteken már a Ferencvárossal játszunk, s azt a találkozót sikerrel szeretnénk abszolválni.

ÉM-MI


MJJSE: Büntetők döntöttek Fehérváron

 A rendes játékidő, és extrázás sem hozott döntést a jégkorong Mol Ligában.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!