boon-sportoldal

2011.09.06. 10:01

Jobban van Teremy László

Ózd, Miskolc - Másfél héttel súlyos autóbalesete után már jobban van Teremy László.

Ózd, Miskolc - Másfél héttel súlyos autóbalesete után már jobban van Teremy László.Az Ózdi KC és a Mezőkövesd férfi kézilabda-csapatának korábbi kapusa a romániai Szatmárnémetiből tartott Ózd felé, amikor Királd előtt eddig tisztázatlan körülmények között egy fának csapódott. A sportolót a tűzoltók szabadították ki a felismerhetetlenségig összeroncsolódott autójából, ahonnan egyenesen a megyei kórházba szállították. Medence csonttörést állapítottak meg nála, valamint a jobb lábában vélhetően több szalag is elszakadt. Az első műtéten sikeresen túl van a játékos, aki a körülményekhez képest jobban érzi magát.

- Nagyon sok erőt adnak ebben a helyzetben a rokonok és a barátok, akik meglátogatnak a kórházban – mondta Teremy László. – A műtét után komoly fájdalmaim voltak, de minden nappal javul az állapotom. Tudom, hogy a felépülésem hosszú hónapokat vesz még igénybe, de erősnek érzem magam. Szeretném folytatni a pályafutásom, ám most még az lebeg előttem, hogy teljesen meggyógyuljak.

– ME -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!