boon-sportoldal

2011.09.23. 22:07

Benczés Miklós: "Most kiderül, hogy hol tartunk"

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata a bajnokság 10. fordulójában, vasárnap 18 órától Győri ETO FC együttesét fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata a bajnokság 10. fordulójában, vasárnap 18 órától Győri ETO FC együttesét fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk! A hazaiaknál Rados eltiltása miatt nem szerepelhet, Dobosnak pedig "ugrótérde" van, és műtétre vár, ezért nem játszhat, Benczés Miklósnak, a DVTK edzőjének elmondása szerint a keret többi tagja bevethető.

– Nagyon várom ezt a meccset, már csak azért is, mert ellenfelünk helyezése arról árulkodik, hogy nagyon jó csapatuk van – mondta Benczés Miklós. – Így most kiderül, hogy hol tartunk, hogy a nagy falatokkal mit tudunk kezdeni. Nagyon bízom benne, hogy lesz sikerélményünk, hiszen a mi csapatunk is jó formában van.

ÉM-BCS


Ismét hazai pályán szerepel a DVTK, ezúttal a második helyezett Győri ETO FC látogat az Andrássy útra vasárnap. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

A címvédő Videoton hazai pályán könnyedén, 4-1-re legyőzte a mezőnyben egyedüliként nyeretlen és sereghajtó Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így a székesfehérváriak továbbra is százszázalékosak saját közönségük előtt.

Pollák Zoltán nemkívánatos személy lett Újpesten az országos sportnapilapban tett nyilatkozata miatt.

A DVTK szurkolóinak ismét lesz lehetőségük egy jótékony akcióban részt venni. A vasárnapi DVTK – Győr bajnoki mérkőzésen egy 8 és fél éves kislány gyógykezelését támogathatják.

Egy éve “szállt be” a diósgyőri labdarúgásba Leisztinger Tamás és “csapata”.

A labdarúgó NB I 10. fordulójában, vasárnap 18 órától rangadót rendeznek Diósgyőrben: a tabella 5. helyén álló, az elmúlt öt fordulóban veretlen Diósgyőri VTK együttese a 2. helyezett, az évadban még veretlen Győri ETO FC-t fogadja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!