boon-sportoldal

2010.09.19. 15:50

Speedway Miskolc vs. GTŻ Grudziądz: Elmarad a salakmotor verseny!

<p>Mégsem rendezik meg a salakmotoros lengyel I. liga alsóházi rájátszásának 5. fordulójában a Speedway Miskolc vs. GTŻ Grudziądz mérkőzést.</p>


15:45 | Elmarad a salakmotor verseny!

Mégsem rendezik meg a salakmotoros lengyel I. liga alsóházi rájátszásának 5. fordulójában a Speedway Miskolc vs. GTŻ Grudziądz mérkőzést.

Ugyanis hiába próbálták meg versenyzésre alkalmassá tenni a népkerti salakovált, a mérkőzést megelőzően egy fél órával tartott pályabejárás meggyőzte a versenybírót és a lengyel csapat vezetőit is arról, hogy a helyenként bokáig süppedőss játéktér nem alkalmas a motorozásra.


13:21 | A versenybíró meccselne

Néhány perccel ezelőtt a ma 16 órára, Miskolcra a népkerti sportpályára kiírt meccs versenybírója úgy döntött, hogy ebben az időpontban meg kell próbálni megrendezni a salakmotoros lengyel I. liga 5-8. helyéért zajló rájátszás 5. fordulójában a Speedway Miskolc - GTZ Grudziadz összecsapást - tájékoztatta portálunkat Jacsó Tibor a miskolci klub elnöke.

A klubvezető azt is hozzátette, hogy bár vannak kétségei afelől, hogy végül tényleg lehet majd meccset rendezni az eső áztatta salakon, de hozzákezdtek a sáros, mély talajú pálya versenyre való előkészítéséhez.


10:06 | Dél körül dől el

Dél körül dől el, hogy lesz-e salakmotor verseny ma 16 órától Miskolcon, a Népkertben – válaszolta érdeklődésünkre Jacsó Tibor, a Speedway Miskolc elnöke. A miskolci csapat a lengyel I. liga 5-8. helyéért zajló rájátszásának 5. fordulójában a GTZ Grudziadz együttesét fogadná.

– Szombaton előkészítettük a pályát, a csapadékmentes nap javított is az állapotán, de a mai eső miatt sárossá, méllyé vált a salak ovál – folytatta Jacsó Tibor. – A versenybíró, aki a döntést meghozza az ügyben, hogy legyen-e meccs vagy sem, hamarosan Miskolcra érkezik, és a pálya megtekintése után hozza majd meg a döntést. Az biztos, hogy a grudziadzi csapat úgy készült, hogy lesz mérkőzés, néhányan közülük már itt is vannak, de a meteorólógia nem sok jót ígér, egész napra a jelenlegihez hasonló szitáló esőt prognosztizált.


Ezek is érdekelhetik