boon-sportoldal

2010.06.13. 19:36

Több mint félszáz ponttal ünnepeltek

<p>Hatodik, utolsó bajnokiját is megnyerte vasárnap délután, így veretlenül szerezte meg az aranyérmet a Miskolc Steelers amerikaifutball-csapata a divízió II-ben.</p>

Az együttes vezetőedzője, Száraz Zsolt eképpen összegzett az ünneplés közepette: „Amikor elkezdtük a szezont, egyértelmű célunk volt a feljutás. Ezért nagy munkát végzett a csapat mind a felkészülés, mind a bajnokság során. Egész évben tudtuk érvényesíteni az akaratunkat, s megérdemelten lettünk a legjobbak. Az elmúlt két hétben nem tudtunk edzeni az árvíz miatt, a gátakon segítettünk, de ez fizikailag nagy lökést adott. Az pedig a minimum, hogy a mostani mérkőzés teljes bevételét a felsőzsolcai árvízkárosultaknak ajánljuk fel.”

A vasárnapi díjátadáson részt vett Tóth László MAFSZ-elnök, illetve Orosz Lajos Miskolc sportért felelős alpolgármestere is. A legértékesebb játékos (MVP) Imricskó Péter lett, míg az év védőjátékosának Nagy Levente bizonyult.

 

Tények

Divízió II, 6. forduló

Miskolc Steelers – Budapest Wolves 2. 52-0 (19-0, 21-0, 0-0, 12-0)

Miskolc, 300 néző.

Pontszerzők: Imricskó Péter 4 futott TD, Lakatos Bence 2 elkapott TD, Huszár Gábor kick-off return TD, Joe Selmser irányító futás TD, Horváth Csaba két extrapont-rúgás (2 pont), Lakatos Bence kétpontos extra elkapás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!