boon-sportoldal

2008.11.25. 13:01

DVTK-BKSC: A műfüvesen lehet

<p>A kedd reggelre lesett hó nem lehet akadálya annak, hogy szombaton megrendezzék a Diósgyőr – Bőcs Ligakupa meccset.&#160;<DIA alt="Hótakarítás a diósgyőri műfüves pályán 2008.11.25." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H_takar_t_s_a_di_sgy__337_ri_m__369_f_ves_p/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hótakarítás a diósgyőri műfüves pályán 2008.11.25." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A labdarúgó Ligakupa A-csoportjának 7. fordulójában szombaton 13 órától megyei rangadón kellene részt vennie a Diósgyőri VTK NB I-es, és a Bőcs KSC NB II-es együttesének, Diósgyőrben.

A Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Közhasznú Társaság munkatársától, Sverla Bélánál, arról érdeklődtünk, hogy a keddi napon le tudják-e takarítani a havat a pályáról.

– A stadionhoz vezető utak tisztításával kezdtük a napot, de jelenleg már a műfüves pályán dolgozik a hótakarító munkagépünk – mondta Sverla Béla, kedden 10 órakor. – Úgyhogy szinte biztosra mondhatom, hogy ha máshol nem is, de a műfüves edzőpályán biztosan meg lehet rendezni a szombati mérkőzést, és reményeink szerint nem csak azt, hanem a kedd délutánra tervezett edzését is megtarthatja itt a DVTK felnőtt együttese. Az azonban kérdés, hogy egy esetleges újabb csapadék érkezése mennyire változtatja meg a jelenlegi helyzetet. Azt azonban most még nem tudom megmondani hogy a Diósgyőri stadionban lehetne-e meccset rendezni szombaton. Ez több dologtól is függ: például attól, hogy sikerül-e a keddi napon letakarítani a centerpályát, illetve, hogy szombatig milyen idő lesz, rá lehet-e menni, érdemes-e rámenni, egy esetleges igénybevétel nem tenne-e nagy károkat a talajban.

Edzés
A DVTK-nak kedden14 órától lenne edzése, illetve a feltételes mód nem is igazán állja meg a helyét, ugyanis Sisa Tibor, a szakmai munka irányítója érdeklődésünkre kijelentette: "Edzés biztosan lesz, vagy a műfüves pályán, vagy máshol, alkalmazkodunk a körülményekhez."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!