boon-sportoldal

2008.09.25. 23:35

Ki lesz a DVTK vezetőedzője?

<p>Vágó Attila távozása után az a kérdés, hogy ki lesz a DVTK élvonalbeli történetének 38. edzője.</p>

Nagyjából tíz kispad nélküli edzőnek van kisebb, nagyobb esélye arra, hogy kezébe vegye a piros-fehéreknél a szakmai munka irányítását. Közülük az Urbán Flórián, Várhidi Péter, Bozsik Péter, Temesvári Miklós és Pajkos János kvintett tartozik a ,,kisebb esélyesek" közé.

Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy a Csank János, Gálhidi György, Sisa Tibor, Pintér Attila, Zoran Kuntic alkotta ötösből kerül ki a győztes. Közülük Csank János, Zoran Kuntic és Gálhidi György is irányította már a piros-fehéreket, Pintér Attilára pedig játékosként emlékezhetnek a diósgyőri szurkolók.

Az egyetlen ,,idegen" a Nógrád megyei Ludányhalásziban élő tanár és szakedző, Sisa Tibor, akit valószínűleg az egész ország futballtársadalma megismert és tisztel az idei, csehországi U19-es Európa-bajnokság után, ahol a magyar válogatott edzőjeként bronzéremig vezetette a fiatalokat.    

Kapcsolódó cikkek:

Benczés "rend"
"Váratlanul ért az a döntés, a hétfőn történtek után" – jelentette ki Benczés Miklós, aki szerdán még pályaedzőként dolgozott a csapat mellett, csütörtökön viszont már megbízott edzőként dirigált a tréningen. 

Mit mond a Diósgyőr FC Kft?
"A DVTK életében tevékenykedők elkötelezettek a labdarúgás iránt, de nem kockáztathatják sem a személyük, sem a családjuk biztonságát. Ezért a tulajdonos mérlegre teszi a további miskolci szerepvállalását." - áll a közleményben.

Vágó szerint Dlusztus is távozott
Vágó Attila
szerint a DVTK ügyvezetője is távozott a klubtól, Baranyi Sándor vajon mit tud erről?

Vágó: VÉGE
A csütörtöki nappal szerződést bontott a DVTK NB I-es labdarúgócsapata Vágó Attilával, aki tavaly október 1-jétől irányította a szakmai munkát.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem... 
Makó jelentette a Diósgyőr számára a végállomást a Magyar Kupában. Vajon hogyan értékelték az edzők a mérkőzést? Vágó Attila 2008-2009    

DVTK: makói zakó
A labdarúgó Magyar Kupa országos főtáblájának 4. fordulójában, a 16 közé jutásért zajló összecsapáson Makón szerepelt szerdán a Diósgyőri VTK csapata. A találkozót az NB II-es együttes nyerte. Vágó Attila 2008-2009    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!