boon-sportoldal

2008.06.08. 18:40

Az én Eb-m

<p>Amennyire tudom követem majd a meccseket, mert éppen most indulok nyaralni a családommal – mondta Vitelki Zoltán, a DVTK korábbi játékosa.</p>

– Én igazából a latinos focit kedvelem, az olaszok állnak hozzám a legközelebb, de a spanyolok és a portugálok játéka is szimpatikus számomra.  - mondta vasárnap délután Vitelki Zoltán, aki egy hete, 37 évesen vonult vissza az aktív játéktól. - Szerintem ezek a csapatok ott lesznek majd a nyolcaddöntőben, nagy valószínűséggel a négy közé is bejutnak. A legnehezebb megtippelni a C csoportból továbbjutókat, de aki innen az első helyen tovább lép, annak jó esélye van az éremszerzésre. Nem hiszem hogy az idén lennének olyan meglepetések, mint legutóbb, mint amikor a görögök az aranyig masíroztak. Szerintem a latinos focira a németek, mérnöki asztalon megtervezett játéka jelenthet veszélyt, reményeim szerint nem akkorát, hogy elhasaljanak rajtuk. Jó lett volna megnézni néhány meccset élőben, mert itt a közelben van a nagy foci hangulat, de szerintem ez most nem fog összejönni nekem. Marad a tévé, és persze az újságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!