boon-sportoldal

2008.03.11. 17:59

DVTK: visszakapott hit

<p>A gólszerző Sebők beinjekciózva játszott a ZTE ellen.</p>

A ZTE elleni meccs előtt a diósgyőri vezetők ultimátumot intéztek a játékosokhoz: amennyiben a ZTE és az MTK elleni meccseken nem szereznek 4 pontot, pénzbüntetésre számíthatnak.

Mindezek alapján kijelenthetjük, hogy a diósgyőrieknek győzniük kell az MTK ellen (Már persze, ha életben maradnak a "fenyegetések"), mert a zalaiak ellen csak pontszerzésre futotta. Igaz, ezt az utolsó percben sikerült elérniük egy Sebők Vilmos-góllal.

- Az utolsó percben szerzett gólunk nem csak egy gólt eredményezett a számunkra, inkább a hitünket adta vissza - mondta Vágó Attila  vezetőedző az nb1.hu-nak. - Sebők Vili egyébként beinjekciózva vállalta a játékot, Elek Norbi lázas volt, a szünetben olyan magasra szökött fel a testhőmérséklete, hogy nem engedhettem vissza a pályára. Ráadásul a múlt héten egy vírus is végigment a csapaton, így nem volt könnyű dolgunk. Ősszel az első négy fordulóban egy pontot szerzett csak a Diósgyőr, ennyit már most is szereztünk, de természetesen az MTK ellen az eredményesség a célunk. Okoztak meglepetést a FA-kupában az angol kiscsapatok, a Barcelona is kikapott hazai pályán a spanyol bajnokságban, ezért nekünk is meg kell próbálkoznunk a bravúrral.

Forrás:nb1.hu

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!