boon-sportoldal

2008.03.26. 10:40

2. Fittségi Sportnap sztárokkal, mindenkinek!

<p>Miskolc - Országosan és nemzetközileg ismert aerobic-oktatók, sztárvendégek, színvonalas bemutatók, kiállítók, darts, íjászat és mászófal is várja szombaton a résztvevőket.</p>

A tavaly nagy sikerrel debütált Fittségi Sportnap folytatását idén március 29-én, szombaton, 10-17 óra között rendezi meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Testnevelési és Sportintézet, valamint a Miskolc Városi Szabadidőközpont. Megyénk legnagyobb fitness-életmód eseményének ezúttal is a Miskolc Városi Sportcsarnok ad otthont. A mindössze 250 forintos belépőjegy megváltása után minden korosztály képviselői megtalálhatják a számukra legérdekesebb nyílt órát, kiállítót, bemutatót, de lesznek egészségügyi szűrések, továbbá íjászat, mászófal és darts is szerepel a kínálatban. Az első 500 látogató egyedi ajándékot kap a belépőjegy mellé! A résztvevők ezen a napon térítésmentesen kipróbálhatják a helyszínen található BioTech kondicionáló terem gépeit is. A belépőjegy egyben tombolaszelvény, a délben, valamint öt óra előtt megtartott két sorsoláson jó néhány értékes nyeremény talál gazdára. Daragó Lászlóné főrendezőtől, a megyei sportintézet igazgatójától megtudtuk azt is, hogy az esemény napjára Miskolcra, a sportcsarnokba érkeznek a pekingi olimpia magyar forma-ruhái, melyeket kiállítanak a helyszínen.

Bőséges a választék

Az országszerte népszerű aerobic oktatók közül Geszler Dorottya (My Pilates aerobic), Eperjessy Éva (Softball aerobic), Antal Miklós (Fitball Happy Day), a tavaly 100 helyett idén 200 pár cipővel érkező, kétszer is a színpadra lépő Hornyák Ádám Ádee (Kangoo Jumps), Varró Gyula (Aerobic Performance), a „Pécsi Sasokkal" világ- és Európa-bajnok Katus Attila (Best Body – Élvezzük a mozgást!") és egykori csapattársa, Szentgyörgyi Rómeó (Latin Dance) nyílt órára várja a vállalkozó kedvűeket.

Talk-show a színpadon

A szervezők a sztárvendégek sorá várják az Albrecht-MVSC-MISI NB I-es röplabdás lányait, Rakusz Éva olimpiai ezüstérmes, világbajnok kajakost, Repka Attila birkózó olimpiai bajnokot, Márkus Gergelyt, az athéni és a pekingi olimpia triatlon versenyigazgatóját, a Nemzetközi Triatlon Szövetség sportágfejlesztési igazgatóját, az Európai Triatlon Szövetség főtitkárát, a DVTK 70-es-80-s években, illetve jelenleg NB I-es labdarúgóit, Kosztoványi Norbert freeride síelőt, Mészáros László hétszeres világbajnok erőemelőt és fekve-nyomót, a Miskolci Jegesmedvék OB I-es jégkorongozóit., akikkel a műsorvezető, Marosréti Ervin rögtönöz majd egy-egy mini talk-show-t a színpadon.

További információt, a részletes időrendet a http://www.borsodsport.hu honlapon és a 46/504-780-as telefonszámon lehet begyűjteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!