A Vegyész RC ellenfele a fináléban a Kaposvár

Kazincbarcika - Eldőlt, hogy a FINO Kaposvár SE lesz a Vegyész RC Kazincbarcika ellenfele a férfi röplabda NB I döntőjében.

Kazincbarcika - Eldőlt, hogy a FINO Kaposvár SE lesz a Vegyész RC Kazincbarcika ellenfele a férfi röplabda NB I döntőjében.

A somogyiak az elődöntő másik ágán – miután a harmadik meccsen ez az eredmény született: HÉP-Kecskeméti RC – FINO Kaposvár SE 0:3 (-16, -14, -19), a negyediken pedig ez: Fino Kaposvár SE – HÉP-Kecskeméti RC 0:3 (-23, -21, -19) – hétfőn este idegenben, a mindent eldöntő ötödik mérkőzésen a HÉP-Kecskeméti RC ellen 2:3-as (-24, 17, -21, 20, -14) eredményt értek el, így az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot 3-2-es összesítéssel megnyerték.

Azok után, hogy ismertté vált a férfidöntő másik résztvevőjének kiléte is, elkészült a finálé menetrendje, ami tartogat még némi bizonytalanságot. Ugyanis a három nyert meccsig tartó döntő harmadik, és az esetleges további mérkőzések időpontjai kétesélyesek, attól függenek, hogy a május 1-jén kezdődő Linamar–Békéscsabai RSE – Fatum Nyíregyháza női finálé – ami szintén három nyert meccsig tart – hány mérkőzésből áll majd. Az viszont biztos, hogy mind a női, mind a férfidöntő összes meccsét élőben közvetíti az M4Sport, ezért kezdődnek ilyen később az aranycsata-­mérkőzések.

ÉM


A röplabda döntő programja

Az aranyérem megszerzéséhez három győzelemre van szükség.

  • 1. mérkőzés, május 3. (csütörtök), 20.00: Vegyész RC Kazincbarcika – FINO Kaposvár SE
  • 2. mérkőzés, május 5. (szombat), ?: FINO Kaposvár SE – Vegyész RC Kazincbarcika
  • 3. mérkőzés, május 7. (hétfő) vagy május 10. (csütörtök), 20.00: Vegyész RC Kazincbarcika – FINO Kaposvár SE (ennek a találkozónak az időpontja a női döntőtől függ)
  • Ha szükséges

  • 4. mérkőzés (amennyiben május 7-én játsszák a harmadikat), május 10. (csütörtök), 20.00: FINO Kaposvár SE – Vegyész RC Kazincbarcika
  • 4. mérkőzés (amennyiben május 10-én játsszák a harmadikat), május 15. (kedd), 20.00: Vegyész RC Kazincbarcika – FINO Kaposvár SE
  • 5. mérkőzés (amennyiben május 10-én játsszák a negyediket), május 15. (kedd), 20.00: Vegyész RC Kazincbarcika – FINO Kaposvár SE
  • 5. mérkőzés (tartaléknap – amennyiben május 15-én lesz a negyedik), május 17. (csütörtök), 20.00: Vegyész RC Kazincbarcika – FINO Kaposvár SE
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!