BOON - Sport - NB III.

2016.03.27. 19:20

Labdarúgó NB III - „A tizenegyes és a két kiállítás nem jött jól”

Debrecen, Putnok, Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 24. fordulójában egy megyei csapatunk szerepelt vasárnap.

Debrecen, Putnok, Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 24. fordulójában egy megyei csapatunk szerepelt vasárnap.

Debreceni VSC tartalék – Putnok FC 1-2 (0-1)

Debrecen, 100 néző. V.: Csontos.

DVSC tartalék: Rácz - Ignáth, Kinyik, Barna, Balogh, Bereczki, Sándor, Vincze, Csősz (Székely), Kertész, Bíró (Lénárt). Edző: Szatmári Csaba.

Putnok: Botló - Nyisalovits, Molnár M., Fehér, Süttő, Marcinaskó (Zimányi A.), Tóth (Kovács B.), Belényesi, Madarász (Sápi), Zimányi Á., Bene. Edző: Koszta Péter.

G.: Sándor, ill. Süttő (11-esből), Nyisalovits. Kiállítva: Ignáth (16.), Székely (86.). Jók: Bereczki, Sándor, Bíró, ill. Nyisalovits, Marcinaskó, Belényesi.

Szatmári Csaba: - Nem úgy kezdtük a mérkőzést ahogy szerettük volna, ráadásul a tizenegyes és a két kiállítás nem jött jól. De ebből is fel tudtunk állni, a csapat mindent megtett a sikerért, amit a második félidő alapján megérdemelt volna.

Koszta Péter: - A tíz emberrel is jól játszó Debrecen ellen sikerült nyernünk.


Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 24. fordulójában négy megyei csapatunk szerepelt szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!