BOON - Sport - NB II.

2018.04.08. 21:05

„Nem tudtuk a saját játékunkat játszani”

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 29. fordulójában döntetlent ért el vasárnap a Kazincbarcika.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 29. fordulójában döntetlent ért el vasárnap a Kazincbarcika.

Kazincbarcikai SC – Szeged 2011 GA 1-1 (0-0)

Tiszaújváros, 300 néző. V.: Berényi.

Kazincbarcika: Somodi – Tóth Sz. (Bene, 61.), Heil, Belényesi, Süttő – Constantinescu (Engel, 53.), Sigér, Hegedűs D., Mikló – Kanalos, Murai (Boros, 53.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Szeged 2011-GA: Aleksic – Achim, Tóth G., Farkas M., Gergényi – Coroian, Hegedűs M. (Tóth L., 59.), Fejős (Zabari, 65.), Zivanovic (Pászka, 81.) – Zádori, Germán. Vezetőedző: Őze Tibor.

49. perc: Fejős ívelt szabadrúgásból a 16-oson belülre, ahol a berobbanó Zivanovic 8 méterről a kapuba fejelt, 0-1.

65. perc. Bal oldalról Bene passzolta középre a labdát amelyet Boros átlépett, majd Engel 10 méterről, kapásból a jobb alsóba lőtt, 1-1.

Jók: Somodi, Engel, Hegedűs D., Belényesi, ill. Zivanovic, Aleksic.

Vitelki Zoltán: – Alacsony színvonalú mérkőzést játszottunk. Küzdenünk kellett, nagyon sok hibával játszottunk. Nem tudtuk a saját játékunkat játszani, azt gondolom, hogy a döntetlen igazságos. Ettől jobban, pontosabban, koncentráltabban kell játszanunk.

Őze Tibor: – Az első félidőben nem birtokoltuk eleget a labdát, nem voltunk elég élesek. A második félidőben egy gyönyörű góllal vezetést szereztünk, majd rögtön utána újra betalálhattunk volna. 1-1 után ismét volt két nagy helyzetünk, úgy gondolom, hogy ezek alapján meg kellett volna nyernünk a találkozót.

- ÉM -


[related-post post_id="3777658"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!