BOON - Sport - NB II.

2017.09.02. 12:47

KBSC: Fontos lesz a stabil védekezés Dorogon

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Dorogi FC vendége lesz a Kazincbarcikai SC szombaton.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 7. fordulójában a Dorogi FC vendége lesz a Kazincbarcikai SC szombaton.

NB II, 7. forduló

Dorogi FC – Kazincbarcikai SC (Dorog, szombat, 16.30)

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője: – Egy hete egy nagyon jó játékosállománnyal rendelkező Nyíregyházával szemben értünk el 2-2-es döntetlent, volt, amikor ők domináltak a mérkőzésen, volt, amikor mi. Kettő-kettő után is voltak lehetőségek mind a két oldalon, addig kétszer is nekünk kellett mennünk az eredmény után. A csapatot dicséret illeti, mert a 65. percben történt kiállítás után mindenki rátett még egy lapáttal, újult erővel küzdött, harcolt. A heti munkánkban nem volt semmi extra, ugyanúgy dolgoztunk, mint korábban, hasonló mederben. Bár a Dorog eddig mindössze öt pontot gyűjtött és egy sikert ért el, az azonban figyelemfelhívó, tiszteletet parancsoló volt, ugyanis éppen a nyíregyháziakat intézték el otthon 3-0-ra. Agresszív futballt játszanak, úgyhogy erre a hozzáállásra készültünk. Nagyon fontos lesz, hogy stabilan tudjunk védekezni, az akcióinkat, támadásainkat pedig tudatosan szervezzük.

A Barcikában Kanalos eltiltott, rajta kívül mindenkire számíthat Vitelki Zoltán.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth, Heil, Palmes, Lőrincz – Takács, Kovács – Constantinescu, Engel, Süttő – Boros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!