BOON - Sport - NB II.

2017.09.24. 12:27

A kupakudarc után Gyulán javíthat a KBSC

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 10. furdulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendége lesz a Kazincbarcikai SC vasárnap.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 10. furdulójában a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendége lesz a Kazincbarcikai SC vasárnap.

Labdarúgó NB II, 10. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Kazincbarcikai SC (Gyula, vasárnap, 16.00)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Természetesen bántott bennünket, hogy korán elbúcsúztunk a Magyar Kupától, hiszen legalább egy kört mindenképpen szerettünk volna menni. A tanulság az, hogy minden esetben az eredményesség a legfontosabb, minden döntést ennek kell alárendelni. Viszont itt a következő feladat, az újabb bajnoki találkozó és most már erre kell koncentrálnunk. Természetesen a győzelem igényével megyünk erre a meccs­re is, az erőnket, a figyelmünket teljes mértékben már ezen mérkőzésre kell összpontosítanunk. Masszív csapat a Szeged, ugyanakkor nekünk mindenhol és minden körülmények között tudnunk kell játszani a saját játékunkat. Csakis abban az esetben lehetünk ismét eredményesek, ha mindenki ugyanúgy maximálisan odateszi magát, mint eddig. Az utóbbi hetekben nagyon összeállt a védekezésünk, nem kaptunk gólt a bajnokikon, ez kell maradjon az alap, továbbá a lehetőségeink közül minél többet kellene kihasználnunk.

A KBSC-ben Bene és Engel sérült, velük nem számolhat Vitelki Zoltán.

A KBSC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi, Lőrincz – Hegedűs D., Kovács O. – Constantinescu, Takács P., Kanalos – Boros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!