DVTK Jegesmedvék: Poprádon játszanak a Macik

Miskolc - A Macik leigazolták Tomás Slovák 25-szörös szlovák válogatott hátvédet.

Miskolc - A Macik leigazolták Tomás Slovák 25-szörös szlovák válogatott hátvédet.

Felkészülési tornán szerepel a hétvégén a DVTK Jegesmedvék szlovákiai Tipsport Ligában szereplő jégkorongcsapata.

Három meccs

A poprádi Tátra Kupa keretében ma délután négy órától a HK Poprad, holnap este hét órától pedig HC Vitkovice együttesével méri össze tudását. A szombati szünnapot követően vasárnap a helyosztón lépnek jégre, ellenfelük és találkozójuk kezdete azonban még nem ismeretes

Tegnapi hír a Macik háza tájáról: leigazolták Tomás Slovák 25-szörös szlovák válogatott hátvédet. A jobbkezes védő egy évre kötelezte el magát csapatunknál. A sportoló Kassán kezdte a pályafutását, majd junior éveinek végén Kanadában játszott, és csapatával megnyerte az egyik legerősebb junior ligát, a WHL-t. A 2001-es NHL draft második körének 12. választásával csapott le játékjogára a Nashville Predators. Három szezont töltött az AHL-ben, majd kipróbálta magát szinte az összes európai top bajnokságban, többek között a KHL-ben, valamint a cseh és szlovák élvonalban. 2009-ben a HC Kosice csapatával megnyerte a szlovák Extraligát, 2013-ban a HC Plzen csapatával pedig a cseh Extraligát. Ebben az évben a cseh Extraliga legjobb védőjének választották.

ÉM


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!