Győzelemmel kezdtek a Jegesmedvék Zólyomban

Miskolc - Csütörtökön lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata. A Macik a zólyomi Pavel Zabojnik Emléktorna első napján a házigazda szlovák együttessel találkoztak.

Miskolc - Csütörtökön lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata. A Macik a zólyomi Pavel Zabojnik Emléktorna első napján a házigazda szlovák együttessel találkoztak.

HKM Zvolen (szlovák) – DVTK Jegesmedvék

3–4 (1–2, 1–0, 1–1, 0–0, 0–1) – büntetőkkel

Zólyom, 500 néző. V.: Vojtek, Rosik, Seben (szlovákok).

HKM Zvolen: Baroš (Cibuľa) - Rehák, Juraško, Klhůfek, L. Jurík 1, P. Zuzin - Valenta, Andersons, Obdržálek, Mráz 1, J. Jurík - Demiters, Habšuda, Ďaloga 1, Jakubík, Hruška - F. Fekiač, Sloboda, Misenjov, N. Ondris, Žilka

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Láda, Leppanen, Pavuk, Galanisz, Magosi 1 – Gőz, Colin, Sakaris, Hajós, Tóth A. 1 – Laczkó, Vojtkó, Sági, Ritó, Miskolczi 1 – Sokolov, Bernáth, Popovics, Albert, Szopos, Kiss (k). Vezetőedző: Doug Bradley.

Gólok:

  • 1. harmad: 06:25: Tóth (Pavuk, Galanisz) 0-1
  • 1. harmad: 10:25: Miskolczi (Pavuk, Láda) 0-2
  • 1. harmad: 13:36: Mraz (J. Jurik, Valenta) emberelőnyből 1-2
  • 2. harmad: 42:47: Daloga (Fekiac) emberelőnyből 2-2
  • 3. harmad: 45:53: Magosi (Galanisz) 2-3
  • 3. harmad: 47:05: J. Jurik (Obdrazek, Valenta) 3-3
  • Doug Bradley: - Nagyon büszke vagyok arra az erőfeszítésre, amit a srácok ma nyújtottak. Az egész nyári munkájuknak most érett be a gyümölcse, mert egy fizikailag is nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl, amin bebizonyították, hogy már most jó erőben vannak. Mivel rengetegszer kerültünk emberhátrányba, erre az erőre nagy szükségünk is volt, és nem lehet szó nélkül elmenni a fantasztikus kapusteljesítmény mellett sem. A mai teljesítmény rendkívül boldoggá tesz. Most pihennünk kell, hiszen alig 14 óra múlva ismét pályán leszünk egy újabb erős rivális ellen.

    Farkas Tamás (kapusedző, aki ezen a mérkőzésen a másodedzői feladatokat is ellátta): - Igazi csapatmunka volt a mai győzelem, hiszen nagy ellenszélben kellett játszanunk, de a srácok bebizonyították, hogy az ilyen nehéz helyzetekben is lehet rájuk számítani. A kapusteljesítmény kiváló volt, Attila remekül védett, és a társak is megfelelően támogatták.

    A Macik pénteken 12 órától az ugyancsak szlovák HC 07 Detvával, míg szombaton 12 órától a lengyel GKS Tychyvel meccselnek.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!