BOON - Sport - DVTK

2018.05.23. 13:42

FTC vs. DVTK - Vonattal utaznak a diósgyőri ultrák

Miskolc - "Nekünk nem számít hogy hol állunk! Mi mindig ott vagyunk, és a legnagyobb bajban is képesek vagyunk megmutatni, mit jelent Diósgyőrinek lenni" - áll az Ultras Diósgyőr felhívásában.

Miskolc - "Nekünk nem számít hogy hol állunk! Mi mindig ott vagyunk, és a legnagyobb bajban is képesek vagyunk megmutatni, mit jelent Diósgyőrinek lenni" - áll az Ultras Diósgyőr felhívásában.

A vasárnapi Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt az Ultras Diósgyőr az alábbi felhívást tette közzé a Facebook-oldalán:

Szurkolótársak, DIÓSGYŐRIEK!

Elérkezett az utolsó két forduló. 2 olyan meccs aminek egyáltalán nem mi vagyunk az esélyesei. De számít ez?!

Sosem számított! Minket nem sikeres időszakok, bajnoki címek, kupagyőzelmek kovácsoltak össze és emeltek a legjobb táborok

közé itthon. Mi mindig magunkért harcoltunk. Vannak csapatok akik a bajnoki címért harcolnak, vagy dobogóért de ha lelátóra

nézünk csak mosolygunk. Vannak olyan csapatok akik a kiesés elől menekülnek, és a lelátón szinte nincs senki.

Nekünk nem számít hogy hol állunk! Mi mindig ott vagyunk, és a legnagyobb bajban is képesek vagyunk megmutatni, mit jelent Diósgyőrinek lenni. Most ismét baj van, és ismét szükség van a szívre, és a hitre, de leginkább a hangunkra!

Hétvégén talán hosszú ideig utoljára játszunk idegenbe az NB I-ben, a Fradi ellen. A tét mindkét csapatnak óriási!

A szervezett szurkolói csoportok vonattal közelítik meg a fővárost, és reméljük minél több szurkolótársunk velünk tart!

Mutassuk meg újra milyen mikor "Borsod megye serege" ellepi a keletit, és megtölti a vendégszektort és kiszurkolja a győzelmet!

ZENGJENEK A DALOK! MINDENKI Budapestre!

Hajrá Diósgyőr!"


[poll id="1680"]




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!