BOON - Sport - DVTK

2016.10.05. 17:13

Zárt kapus edzőmeccs Diósgyőrben

Miskolc - A hosszú bajnoki szünet alatt egy felkészülési mérkőzést játszik a Diósgyőri VTK a szlovák MFK Zemplín Michalovce ellen péntek délben.

Miskolc - A hosszú bajnoki szünet alatt egy felkészülési mérkőzést játszik a Diósgyőri VTK a szlovák MFK Zemplín Michalovce ellen péntek délben.

A simai ifjúsági táborból csütörtökön érkezik vissza Miskolcra a DVTK csapata, és pénteken 12 órától a szakmai stáb kérésére zárt kapus edzőmeccset játszik a szlovák MFK Zemplín Michalovce ellen Diósgyőrben. A nagymihályi együttes a 12 csapatos szlovák első osztályban a 8. helyen áll.

A diósgyőri klub csütörtöki tájékoztatása szerint az elmúlt napok rendkívül csapadákos időjárása miatt a találkozónak a Diósgyőri Stadion helyett a DVTK Edzőközpont kettes számú füves edzőpályája ad otthont. A mérkőzés a DVTK Edzőközpont területén zajló munkálatok miatt a kerítésen kívülről tekinthető meg.


[poll id="1236"]


Magyar Kupa: Salgótarjánban játszik a DVTK, Mádra érkezik az Újpest

Miskolc - Az MLSZ megtartotta a Magyar Kupa 7. fordulójának sorsolását, a tét már a legjobb 32 közé jutás lesz a csapatok számára. A sorozatban még öt borsodi gárda, a Mád, a Tállya, a Putnok, a Mezőkövesd és a Diósgyőri VTK is érdekelt még.

 

DVTK: sérülés és válogatottság miatt maradtak le Simáról

Miskolc - Hárman hetekig nem játszhatnak, Griffiths bokasérülése a leg­kisebb gond.

 

 

Ifjúsági táborba vonultak a diósgyőri focisták

Abaújszántó, Miskolc - Hétfő kora délután autóbuszra szállt a DVTK labdarúgócsapata, és a Zemplén felé vette az irányt, ahol négy napon keresztül edzőtáboroznak a játékosok. Érdekesség, hogy a sportpszichológus is a csapattal tartott, Griffiths pedig itthon maradt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!