BOON - Sport - DVTK

2016.08.17. 21:18

„Négy vereség után nem lesz könnyű felállni, de meg kell próbálni mindent”

Miskolc, Paks - <em>„A gól után nem éreztem azt, hogy a Paks olyan veszélyes lenne.”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paksi FC ellen elszenvedett idegenbeli 2-1-es vereséget követően.

Miskolc, Paks - „A gól után nem éreztem azt, hogy a Paks olyan veszélyes lenne.” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paksi FC ellen elszenvedett idegenbeli 2-1-es vereséget követően.

Csertői Aurél (Paksi FC): Látszott az elejétől fogva, hogy meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést. Az ellenfél kontrákra rendezkedett be, amiből volt lehetőségük, de nekünk is számtalan helyzetünk. Ma a mennyet és a poklot is megjártuk, nem adtuk fel az utolsó pillanatig, óriási tartalékokat mozgósítottunk. Örülök, hogy a végén jöttek a góljaink, nagyon kellett ez a siker.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): Nem kezdtük olyan rosszul a mérkőzést, tíz-tizenöt percig jól is fociztunk. Utána a Paks jobban játszott, helyzeteket alakított ki, de az első félidő végén nekünk is volt egy hatalmas ziccerünk. A második félidőben fegyelmezetten játszott a csapat, ültek a kontráink, vezetést is szereztünk. A gól után nem éreztem azt, hogy a Paks olyan veszélyes lenne, de a végén mégis kaptunk két találatot, amely megpecsételte a sorsunkat. Négy vereség után nem lesz könnyű felállni, de meg kell próbálni mindent azért, hogy ez sikerüljön.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Paksi FC vendégeként Pakson szerdán 19.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!