BOON - Sport - DVTK

2016.07.16. 14:51

Milyen csapatot szeretne a DVTK csapatkapitánya?

Miskolc - Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője nem írt ki új választást a csapatkapitányi posztért, Elek Ákosnál marad az ezt jelképező karszalag.

Miskolc - Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője nem írt ki új választást a csapatkapitányi posztért, Elek Ákosnál marad az ezt jelképező karszalag.

[poll id="1124"]

– Láttam én is a mérkőzést, szurkoltam is a Videotonnak, mint az összes többi magyar csapatnak, mert nagyon fontos lenne, hogy egy együttes legalább bejusson az Európa Liga csoportkörébe. Nyilván egy jó csapatról van szó, kijelenthető, hogy egy bajnokesélyes gárda otthonában lépünk pályára. Én egy olyan Diósgyőrt szeretnék látni az egész szezonban, amelyik idegenben úgy lép pályára, hogy nem a vereséget szeretné elkerülni, hanem győzni szeretne. Mert a két felfogás között óriási különbség van. Tavasszal egy kicsit meglepődve tapasztaltam, hogy mi egy idegenbeli döntetlennek is úgy örülünk, mintha bajnokságot nyertünk volna. Úgyhogy én nem ilyen Diósgyőrben szeretnék futballozni, hanem olyanban, amelyik idegenben is nyerni szeretne – nyilatkozta Elek Ákos. – Jó lenne, ha senki nem szeretne evickélni a langyos vízben, mint az elmúlt két évben, mert szerintem ez a város, ez a szurkolótábor nem ezeket az eredményeket érdemli. Pont itt az ideje eldönteni, hogy merre induljunk, hogy maradunk ebben, és el leszünk a 7-8-9. helyen, vagy mondjuk odamegyünk a Videotonhoz, a bajnokesélyeshez, megmutatjuk magunkat és egy jó eredményt érünk el.

[poll id="1115"]

A csapatkapitány arról is beszélt, hogy az Eb-szereplést már lezártnak tekinti, hogy örül annak, hogy vége a nagy felhajtásnak körülötte, illetve, hogy megkapta azt a pihenőt, amire szüksége volt, mert most mind fizikálisan, mind mentálisan rendben érzi magát. Az esetleges távozásával kapcsolatos kérdésre azt felelte, hogy per pillanat nincs miről beszélni.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!