BOON - PR cikk

2016.12.08. 15:58

Játékkonzolt, drónt karácsonyra

<strong>Amennyiben karácsonyra játékkonzol vásárlásán töri a fejét, ebben a cikkben hasznos információkat talál a miskolci Metropol üzletházban található játékkonzol bolt segítségével.</strong>

Amennyiben karácsonyra játékkonzol vásárlásán töri a fejét, ebben a cikkben hasznos információkat talál a miskolci Metropol üzletházban található játékkonzol bolt segítségével.

Konzolok, tartozékok, játékok, buktatók nélkül, szakboltból, garanciával, szervizháttérrel.

Immáron 10 éve foglalkozunk játékkonzolokkal, Miskolcon a Metropol üzletház 2. emeletén található játékkonzol boltunkban. Egy-két hasznos információval szeretnénk szolgálni, így az ünnepek közeledtével.

A mi célkitűzésünk anno az volt, hogy egy miskolci tulajdonban levő, játékkonzolokkal foglalkozó szakboltot alakítsunk ki, ami a videójátékok világát méltóképpen képviseli.

Minden kérdést - ami játékkonzolokkal kapcsolatos - meg tudunk válaszolni, hiteles tanácsokkal próbálunk segíteni, hogy kellő információra tegyen szert a vásárló. Szakboltként mi csak videójátékokkal, új és használt gépekkel, ezek kiegészítőivel, játékokkal és szervizeivel foglalkozunk, illetve drónokkal. Ezen a téren teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésükre A-tól Z-ig. A nálunk vásárolt termékek előnye, hogy raktáron van, helyi szinten megtekinthető, megfogható, vásárlás után a garanciális ügyintézés pedig rendkívül egyszerű. Mi segítünk, nem kell a vásárlónak ezzel bajlódnia, hogy hol keressen szervizt, vagy internetes vásárlásnál a saját költségén, még ő postázza a terméket akár külföldre (Romániába) a későbbiekben.

Karácsonyi akció keretében hivatalos garanciával, kedvező áron kínálunk új és használt gépeket játékokat, kiegészítőket, mindent ami videójátékkal vagy drónnal kapcsolatos.

Például:

  • Playstation 4 új konzol 1 év garanciával 87.999 Ft
  • A vásárlók aktuális kedvence a most megjelent Playstation 4 Pro ami jelenleg a világ legerősebb játékkonzolja, folyamatosan, raktárról 134.999 Ft egész decemberben.
  • XBox One 1TB-os limited konzol Battlefield 1 játékkal 115.999 Ft.
  • Playstation 2-3-4 és XBox ONE és 360-as használt gépek, Kinect játékok és tartozékok kedvező áron garanciával.
  • Teljes termékpalettánk az interneten is megtekinthető a www.mkonzol.hu oldalon.

    Telefonos elérhetőségünk: 06-70-450-58-61

    Új megjelenések, előrendelési lehetőség, egész évben, előrendelői ajándékokkal. Aktuális nagy raktárkészlet, új és használt játékokból. Cserelehetőség, megunt játékok készpénzes felvásárlása, vagy becserélése. Játékkonzolok beszámítása, illetve készpénzre vásárlása, ha már a tulajdonosnak nincs rá szüksége, és nem akar újabb generációra váltani. PC játékok széles választéka raktárról és rendelésre másnapi beérkezéssel.

    Hasznos tanácsokkal látunk el minden kedves mindenkit vásárlás előtt. Korrekt, versenyképes ár valamennyi termékünkre. A nálunk vásárolt termékre, minden esetben van garancia, új és használt termékeknél is. A nálunk vásárolt bontatlan termékre cserelehetőséget biztosítunk az ünnepeket követően. Biztosítani tudjuk szervizhátterünk segítségével a garancián túli időszakot is.

     

    Vásárlási tanácsunk az ünnepekre:

    A mai világra jellemző, hogy mindig van és lesz is olcsóbb hely a használt és az új termékek piacán is. Kérdés az, hogy megéri-e a kockázatot az estenként pár ezer forint a későbbiekben?

    Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt és vásárlót egyaránt. Hétköznaponként 9-30-tól 18 óráig és így az ünnepek alatt  minden szombaton és vasárnap is.

    Előre is Boldog Békés Karácsonyt kíván az MKONZOL!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!