BOON - PR cikk

2016.10.25. 12:58

Őszi Topaukció: már csak ma estig

<strong>Az elmúlt hét közepén kezdődött és ma már hajrájához is érkezett napilapjaink és online portáljaink virtuális árverése, a Topaukció. </strong>

Az elmúlt hét közepén kezdődött és ma már hajrájához is érkezett napilapjaink és online portáljaink virtuális árverése, a Topaukció.

Már csak ma estig lehet licitálni, és szenzációs kedvezményekkel hozzájutni a Topaukció őszi kínálatában szereplő ajánlatokhoz. A licitálás minden esetben a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezménnyel indult, de kínálatunkat böngészve akár 80%-os kedvezményekkel is találkozhatnak, jótékonysági aukción keretében pedig egy Lewis Hamilton által dedikált eredeti Forma-1-es sapkáért folyik az árverés. Egyes termékekre azonban több licitáló is pályázik egyszerre, ezért most nézzük meg, mi lehet a sikeres licitálás kulcsa:

Ezúttal sem győzzük hangsúlyozni, hogy nem feltétlenül az a nyerő stratégia, ha az árverés lezárásakor a gép előtt ülve, ujjunkat az egér gombján tartva figyeljük az órát, és próbáljuk az utolsó másodpercben túllicitálni az addig vezető ajánlatot. Ekkor ugyanis több tényező is – pl. az internetkapcsolat sebessége, az óra pontossága, más licitálók hasonló taktikája, időközben beérkezett licitek – keresztülhúzhatják a számításainkat. Inkább azt tanácsoljuk, hogy határozzon meg egy titkos licitmaximumot és dőljön hátra karosszékében, hagyja, hogy az aukciós szoftver licitáljon az Ön által meghatározott legmagasabb összeg eléréséig. Ez a funkció az aukció befejezéséhez közeledve is segítségére van, hiszen más licitálók az utolsó pillanatban könnyen ráígérhetnének az ajánlatára, úgy, hogy Önnek már nincs ideje a gyors reagálásra. A titkos licitmaximum beállítása garantálja, hogy az ott megadott összeg erejéig más licitálók nem előzhetik meg Önt az árverésen.

Az árverésen való részvételhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni a www.topaukcio.hu weboldalon. Ne feledje: már csak ma! Regisztráljon, licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal.

 

Jó szórakozást kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!