BOON - PR cikk

2016.02.09. 16:36

Különleges Vylyan borvacsora és Valentin napi, szerelmes menü az Avalon Ristorantéban

<strong>Ha péntek, akkor borvacsora, ha hétvége, akkor pedig tematikus programok az Avalon Parkban.</strong>

Ha péntek, akkor borvacsora, ha hétvége, akkor pedig tematikus programok az Avalon Parkban.

A farsangi mulatság után sem áll meg az élet az Avalon Parkban! Február 12-én, pénteken a következő borvacsorán a Vylyan Pincészet kifogástalan ízvilágú borválogatását és az ahhoz tökéletesen passzoló ételsort kóstolhatják meg a vendégek. Ha valaki pedig romantikus estével szeretné meglepni Valentin nap alkalmával kedvesét, akkor az Avalon Ristorante különleges Valentin menüje és Csordás Tibi koncertje az ideális program a hétvégére.

 

Az Avalon Ristorante mindig különleges menüvel kedveskedik az olasz ízek szerelmeseinek. Nincs ez másképp ezen a héten sem. Február 12-én a Villányi-hegység Vylyan Pincészetének kiváló boraihoz összeállított menüsorral várja az Avalon Borvacsora vendégeit.

A Vylyan Pincészet ültetvényei a Villányi-hegység csodálatos fekvésű lankáin találhatóak, a pincészet Kisharsányban, a Fekete-hegyen, a Dobogó dűlő szívében fekszik. Első szőlőültetvényeiket 1992-ben telepítették, s az alapítás pillanatától kezdve a magas minőség volt a fő szempont. Filozófiájuk alappillére a szőlőben folytatott munkán nyugszik, s ez egyértelműen visszatükröződik boraikban is, hiszen figyelemre méltó bort csak kiváló szőlőből lehet készíteni.

A február 12-i menüben a Médi sajtválogatás mellé a Vylyan Kszí gyöngyöző borát, a sült szőlővel tálalt kacsamell carpacciohoz a Vylyan Kakas Rosét kínálják. A 2015-ös évjáratú Chardonnay Herka tökéletesen illik a meleg előételhez, a zöldfűszeres, füstölt lazacos házi spagettihez. A főétel mellé – kemencében sült báránycsülök, parmezános paradicsommal és rozmaringos burgonyával – a 2011-es Cabernet Sauvignont lehet megkóstolni. A keserűcsokoládés pohárkrém friss gyümölcsökkel desszert zárja az estét A 2009-es Vylyan Pillangó kíséretében.

A Valentin nap közeledtével egyre többen kerülnek romantikus hangulatban és törik a fejüket, hogy mivel lepjék meg kedvesüket. Egy finom vacsora kellemes zene mellett tökéletes ajándék a hétvégére. A miskolctapolcai Avalon Ristorante szombaton és vasárnap Valentin menüvel készül. Február 13-án szombaton, 19 órától Csordás Tibi, az egykori Fiesta együttes énekese ad koncertet, aki romantikus-latinos hangulatú dalaival szórakoztatja majd a közönséget. A szerelmes párokról ajándék közös fotót is készítenek ezen a hétvégén a Ristorantéban, hogy ez a vacsora valóban örök emlék legyen. Vasárnap, Valentin napján pedig a Bonus Track zenekar szerelmes dalait hallgatva vacsorázhatnak a romantikára is éhes vendégek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!