BOON - PR cikk

2014.09.29. 12:22

MűHa-ősz: A Kiscsillag zenél, Berecz András mesél

<strong>Kiemelkedően színes évad várja a Miskolci Művészetek Háza látogatóit 2014/15-ben. A programok között minden korosztály megtalálja a számára vonzót, amelyek mindegyike a valódi kikapcsolódást ötvözi az igényes szórakozással.</strong>

Kiemelkedően színes évad várja a Miskolci Művészetek Háza látogatóit 2014/15-ben. A programok között minden korosztály megtalálja a számára vonzót, amelyek mindegyike a valódi kikapcsolódást ötvözi az igényes szórakozással.

A Művészetek Háza Miskolc egyik legreprezentatívabb kulturális intézménye, szerepe mind Miskolcon, mind a megyében meghatározó, hiszen a Miskolciakon kívül a város vonzáskörzetében élők is szívesen látogatják rendezvényeinket. Tevékenységünket a magas kultúra iránti elkötelezettség mellett a kulturális sokszínűség jellemzi, ezzel jelentős szerepet vállalva a város kulturális arculatának meghatározásában.

Nagyon fontos számunkra, hogy inspiráljuk, bevonjuk-, és maradandó élménnyel gazdagítsuk közönségünket, mindezt úgy, hogy közben folyamatosan reagálunk az új kihívásokra.

Az idei évadban bemutatkoznak Miskolcon a hazai zenei- és előadó művészet kiválóságai, mint pl. Koncz Zsuzsa, Halász Judit, Keresztes Ildikó, vagy a Kiscsillag zenekar.

 

Berecz András, Kossuth díjas előadóművész

 

Október 2-án 19.00 órai kezdettel Berecz András, Kossuth díjas előadóművész, énekes, mesemondó önálló előadói estjére várjuk a kedves érdeklődőket, melyet közönségtalálkozó is követ a kávézóban. Október 7-én pedig egy igazi zenei csemegével várjuk vendégeinket, Rendhagyó Prímástalálkozó címmel. Jegyek már kaphatók a Miskolci Kulturális Központ Központi Jegypénztárában (Miskolc, Rákóczi u. 5.). Programjainkról tájékozódjanak honlapunkon: www.muveszetekhazamiskolc.hu.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!