BOON - PR cikk

2013.04.30. 09:04

Hajóra fel…! Állj be kapitánynak vagy matróznak!

<strong>Májusi tanfolyamainkon bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy matróz vagy kishajóvezetői képesítést szerezzen!</strong> <strong>

Májusi tanfolyamainkon bárkinek lehetősége nyílik arra, hogy matróz vagy kishajóvezetői képesítést szerezzen!

 

Kisütött a nap és végre, helyreállt a rend a természetben. Újra lehet biztonságosan hajózni Magyarország tavain és folyóin. A hajókázást mindenki kedveli, de csak nagyon kevesen ismerik a hajózás adta új lehetőségeket. Fiataloknak vagy szakmával nem rendelkezőknek ajánljuk, a matrózképesítés megszerzését. Kedvtelési és hivatásos célú kishajó vezetői tanfolyamunkra pedig azokat várjuk, akik szívesen állnak a kormány mögé is. A hajózás nem függ kortól vagy nemtől, az idős hajós tapasztalt, a női kapitányok száma pedig folyamatosan növekszik. Azért várjuk a hölgyek jelentkezését is, hogy még több hölgy hódolhasson e szenvedélyes sportnak. A tanfolyamdíját vonzóbbá tettük, így hölgyek és párok számára, most 20% kedvezmény adunk árainkból!

 

Izgalmas sportot és hobbit ajánlunk – amely idővel – új szakma is lehet. Minden Magyarországon letett hajós vizsga, nemzetközi képesítő okmány, tehát Európa összes belvizére érvényes!

Kalandra fel, válassz új szakmát és új hobbit, hajózz velünk a Tiszán a Tisza-tavon vagy egész Európában!

Érdeklődni lehet: 30/303-8191

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!