BOON - Megyei kézilabda

2016.04.30. 11:09

ÓAM-Ózdi KC: meglepetést okoznának a bajnok ellen

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 24. fordulójában hazai pályán lép pályára az ÓAM-Ózdi KC a Levendula Hotel-FKSE Algyő együttese ellen szombat este.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 24. fordulójában hazai pályán lép pályára az ÓAM-Ózdi KC a Levendula Hotel-FKSE Algyő együttese ellen szombat este.

Férfi NB I/B, Keleti csoport, 24. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Levendula Hotel-FKSE Algyő

(Ózd, szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC vezetőedzője: – Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a jelenleg folyó bajnokság aranyérmesével találkozunk ebben a fordulóban. Az Algyő hazai pályán és vendégként egyaránt igazolta, hogy méltán nyeri meg a Keleti csoportot. Ezúttal arról is beszélhetünk, hogy egyáltalán nem mi vagyunk a szombati találkozó esélyesei, tudva azt, hogy az alföldiek győzelem esetén matematikailag is bebiztosítják az elsőségüket. Ettől függetlenül a hazai pálya előnyébe igyekszünk belekapaszkodni, és meglepetést okozni a bajnok ellen. Remek csapat ellen léphetünk pályára, de ezúttal a tét nem nyomja majd a játékosok vállát. Felszabadultan kézilabdázhatnak, nagyon bízom benne, hogy egy szoros és jó színvonalú meccset láthat majd a közönség. Ha kitesszük a szívünket a pályára, és mindent elkövetünk a sikerért, akkor már elégedett leszek. Azt viszont előre nem lehet tudni, hogy ez mire lesz elegendő. A pontszerzésnek azonban természetesen nagyon örülnék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!