jegyzet

2021.07.12. 19:05

Buli

Alig vártuk, hogy így legyen, levehessük a maszkot, és végre elindulhassunk találkozni a barátainkkal valamely nagyobb rendezvényen.

Hajdu Mariann

Épp itt volt az ideje. Hosszú hónapok óta nem volt egy jó koncert, nem voltak színházi és egyéb előadások, nem volt operafesztivál, amit annyira szeretünk minden évben júniusban, és egyéb fesztiválok sem, ahol kedvenc zenekarainknak tapsolhattunk volna.

Most végre eljött az idő, az elmúlt hétvégén megvolt az első nagyobb rendezvény, az avasi fröccsfesztivál. Hűsítő fröccsök, mindenféle finomságok, zenészek és énekesek, minden, amit hosszú hónapokon keresztül hiányoltunk.

Jó program, de mégis úgy érzem, (még) nem ugyanaz, mint régen. Igaz, maszkot nem kell hordani, igaz, a védettségi igazolványt sem kéri senki, de hátrahőkölök, ha valaki puszit akar adni vagy meg szeretne ölelni, vagy másfél méternél közelebb jön.

Szeretném, ha megúszhatnánk a járvány negyedik hullámát. Ha így is lesz: vajon meddig érzem, érezzük majd magunkat kényelmetlenül, ha sok idegen van a közelünkben?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!