Jegyzet

2021.07.21. 20:00

Apa nincs

Számtalanszor tapasztaltam már, hogy olvasóink szívesen segítenek, ha bajba került emberekről írunk. Különösen akkor, ha gyermekes családokról van szó, hiszen a gyermek biztonsága szinte mindennél fontosabb.

Hegyi Erika

Forrás: ÉM

Fotó: Edited By Alex

Munkám során találkoztam már gondatlan szülőkkel is, akik saját hibájukból kerültek nehéz helyzetbe, veszélybe sodorva gyermekeik biztonságát, fejlődését. Azonban főleg olyanokkal, akiket valamilyen betegség, tragédia vagy természeti csapás sodort a kilátástalanság szélére. Édesanyák, nagymamák hívtak fel sírva, hogy nem akarják elveszíteni gyermeküket, unokáikat, de a sors megoldhatatlan problémák elé állította őket. Szinte minden alkalommal érkezett segítség.

Rettenetes lehet, ha a gyermek vagy valamelyik szülő lesz beteg. Ha pedig egy édesapát ragad el a halál három gyermek mellől, ott a nagy kérdés, hogyan lehet megbirkózni az iszonyú fájdalommal és félelemmel. A miskolci hármas ikrek édesapja nemrég hunyt el. Segítsünk nekik is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!