Autó-motor

2019.11.12. 13:46

Nem „gép hangokkal” kell „beszélgetni”

Cégünknél az autó átadásával kezdődik a munka, nem ott ér végett, hisz több éves bérleti ciklus alatt egymás mellett dolgozunk – mondja Soós Tibor, a Zenit-Auto Rent Kft. ügyvezetője.

- Mit érdemes tudni a Zenit-Auto Rent Kft-ről?

- Cégünk 22 éve működik ugyanazon a telephelyen, képzett, ügyfélközpontú kollégákkal. Fő profilunk a gépjárművek rövid és hosszabbtávú bérbeadása, tartós bérlete.

- Kiknek jó ez a szolgáltatás?

- Tulajdonképp mindenki szembesült már azzal, hogy autóra van szüksége, amihez sok esetben csak egy feladat, munka elvégzéséig van szükség. Cégünk flottájában a személyautók mellett kisteher gépkocsik, mikrobuszok, pick-upok is megtalálhatók, így nem csak cégek, de magánszemélyek is választják az autóbérlést, nyaraláshoz, költözéshez, rendezvényekhez.

- Sokszor az ember úgy kipróbálna több autót, hogy dönteni tudjon, mit válasszon. Hogyan tudnak ebben segíteni?

- Cégünk márkafüggetlen, így az ügyfeleinknek nem csak egy gyártó termékeit ajánljuk ki, hanem megkeressük a legmegfelelőbb ár-érték arányú autót. Ilyenkor tapasztalt kollégáink a napi bérletes flottánkból is több alternatívát tudnak kipróbálásra adni, ami megkönnyíti a választást. Utána egy tartós bérleti konstrukciót készítünk, az ügyfél igényei szerint. A teljes üzemeltetési költség kiszámításánál pedig azonos kategóriákban teljes képet látva tudjuk a legkedvezőbbet kiválasztani.

- Miért a Zenit?

- Mert mi egy szolgáltató csapat vagyunk, nem csak értékesítünk, itt az ügyfél nem „doboz” termékek közt választ. Partnereinknek személyes kapcsolattartója van, nem „ gép hangokkal” kell „beszélgetni”. Cégünknél az autó átadásával kezdődik a munka, nem ott ér végett, hisz több éves bérleti ciklus alatt egymás mellett dolgozunk. Az autók ügyintézését hagyják meg nekünk, azt az időt inkább saját tevékenységük fokozására fordítsák ügyfeleink.

- Milyen változások várhatók a cég életében?

- A 2020-as évet már az új, sokkal nagyobb székházunkban kezdjük meg, ahol még inkább minőségi szolgáltatásokkal várjuk látogatóinkat a Futó utcán. Egy ügyfél-, és munkatársbarát környezetet alakítunk ki, szintén egyedi stílusban. Újdonságainkat pedig közösségi oldalainkon lehet naprakészen majd követni.

- Miért tartanak hétvégén is nyitva, bérel ilyenkor valaki is autót?

- A kezdetektől úgy alakítottuk ki működésünket, hogy a vevőink érdekeit figyelve az ő igényeikre szabtuk nyitva tartásunkat. Sokan munka után jönnének, és érdeklődnek, hogy ha ötig dolgoznak ideérnek e még hozzánk? Ezért vagyunk este ½ 8 –ig nyitva minden nap. A hétvége pedig sok esetben a magáncélú bérlésekre a legjobb lehetőség, sőt szerződött partnereink akár 0-24 órában is tudnak autót bérelni.

Zenit-Auto Rent Kft.

Telefonon: +36 46/561-561

Cím: 3519 Miskolc, Miskolctapolcai út 25-27.

Email: [email protected]

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!