Asztrológia

2013.06.06. 09:31

Napi horoszkóp - csütörtök 2013.06.06.

Tekintse meg nálunk, mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Szívesen beszélget emberekkel, könnyen megtalálja velük a közös hangot. Önnek köszönhetően néhány kellemetlen konfliktus is hamar rövidre záródik, hisz remekül helyt áll, mint békebíró. Minden felet figyelmesen végighallgatva, felismerve az ellentétel valódi okát, olyan döntést hoz, mely elfogadható valamennyi érdekelt számára. Új kapcsolatok alapjait rakhatja le a mai nap nyugalmával és megfontoltságával.

Bika

04.21-05.21

Különösen alkalmas a mai nap arra, hogy olyan beszélgetéseket folytasson, melyek mélyrehatóak, a lélek megtisztításával járnak. Ahogyan Ön képes másokra figyelni, úgy ezt megkapja a másik oldalról. Ennek köszönhetően nem egyoldalúak ezek a párbeszédek, és így nem érzi azt, hogy elfáradt volna mások gondjainak megoldásában. Tartalékoljon is az erejével, mert szűkebb családi körben is szüksége lesz a nyugalmára és a bölcsességére.

Ikrek

05.22-06.21

Csak előnye származhat abból, ha képes a feladatai egy részét másokra bízni és velük karöltve tevékenykedni. Igazi ösztönző erőként hat másokra, de valahogy arra képtelen, hogy a saját munkájára összpontosítson. Ossza fel úgy a teendőket, hogy az aprólékos, komolyabb szellemi munkát igénylő teendőket másra bízza és Ön koordinálja a keze alá dolgozókat. Már ezzel is szép sikereket érhetnek el.

Rák

06.22-07.22

Éppen ideje, hogy meghallja a belső hangokat és foglakozzon velük. Új irányba terelnék az életét, de eddig következetesen ellenállt a hívó szavuknak. Ha meglepő is, amerre indulni kíván, ne rettenjen meg. Akkor lesz csak igazán elégedett, ha a szűkebb ismeretségi körében követőket talál, de erre nem kell sokat várnia. Ami most képes igazán kikapcsolni és pihentetni Önt, az a fizikai megterhelés.

Oroszlán

07.23-08.23

Használja ki ezt a napot és az éleslátását arra, hogy felülvizsgálja a kapcsolatrendszerét. Kire számíthat igazán, és kik azok, akik csak érdekből vannak Ön mellett. Érdemes ennek mentén átgondolnia, melyekbe fektessen energiát annak érdekében, hogy fenntartsa és kinek engedje el a kezét. Fontos tudnia, kiben bízhat meg és kitől kérhet segítséget, mert erre sajnos szüksége lesz az elkövetkező napokban.


[poll id="4"]


Szűz

08.24-09.23

Újra visszanyeri régi önmagát és azon képességét, hogy könnyedén felismeri az összefüggéseket, megtalálja azokat a pontokat, amelyek igazán a problémát okozza. Végre látja a kiutat is, a céljai ismételten világosan megjelennek Ön előtt. Már csak le kell dolgoznia az elmaradását, hisz az utóbbi napokban számos feladatát halogatta energia hiányában. Fáradtan, kimerülten ér haza, de elmondhatja, hogy eredményes nap áll a háta mögött.

Mérleg

09.24-10.23

Elveszítette a lendületét, fáradtnak, kimerültnek érzi magát. Még önmaga sem tudja elmondani, hogy az elmúlt napok hajtása vagy belső feszültségek okozzák az idegességét, ennek okát azonban érdemes lenne feltárni, mert csak így orvosolhatja. Többen hátat fordítanak Önnek, mivel önmagával van elfoglalva, ügyet sem vet arra, hogy mások is küzdhetnek problémákkal. Hosszú távon ez a viselkedése komoly károkat okozhat.

Skorpió

10.24-11.22

Olyan dolgokat hánytorgat fel, melyeket már a másik fél lezártnak tekintett. Ha Önben, akkor tüske maradt, érdemes lett volna akkor megemlíteni, hisz így, napokkal, hetekkel később csak újabb oknak tűnik a veszekedéshez. Tartsa ezt szem előtt és a későbbiekben törekedjen arra, hogy akkor és ott beszéljék át a problémákat, amikor felmerül. Most pedig csak arra ügyeljen, hogy ok nélkül ne sértsen meg másokat a stílusával.

Nyilas

11.23-12.21

Kissé szétszórt, ennek köszönhetően nő Önben a belső feszültség. Megesett már máskor is, hogy képtelen volt az érzelmeinek parancsolni, de most valahogy másként éli meg ezt. Sokkal nehezebben viseli, ha ellentmondanak Önnek, ahogyan arra is hajlamos, hogy ok nélkül kezdeményezzen vitákat. Lépjen vissza a háttérbe és addig ne is kívánjon előtérben lenni, amíg önmagában nem tisztázza idegességének okait.

Bak

12.22-01.20

Ne engedje, hogy a napjára rányomja a bélyegét egy elvégezhetetlennek tűnő feladat. Ha nem boldogul, bátran kérjen segítséget, ne akarja mindenáron egyedül megoldani a problémát. Készséggel talál partnert a munkájához még akkor is, ha egyúttal éles kritikában részesíti. Ha már korábban arról álmodozott, hogy elutazna, itt az ideje, hogy utánanézzen, hova lenne érdemes eljutnia a hét végén.

Vízöntő

01.21-02.19

Nyugodt, vitamentes napra számíthat. Hatalmas önbizalommal veti bele magát a munkálataiba, mindemellett kíváncsisággal szemléli az Önt körülvevő világot. Egy kisgyerek naivitásával csodálkozik rá azokra a szépségekre, melyek mellett eddig elment. Mindezt annak köszönheti, nem hagyja, hogy a problémái eltompítsák, a gondolatait igyekszik pozitív irányba terelni. Ezt a szemléletet kellene hosszú távon is megőrizni.

Halak

02.20-03.20

Vidám, kiegyensúlyozott hangulatban ébred és ennek köszönhetően közkedvelt lehet bármely társaságban. Használja ki ezt az alkalmat arra, hogy azon terveit veszi elő, melyek megvalósításához segítségre lesz szüksége. Könnyedén talál követőkre, hisz szívesen dolgoznak Önnel, amikor ilyen jó a közérzete. Tekintsen vissza az eddig elért sikereire, ezzel is feltankolhatja magát új erőkkel, melyre a jövőben szüksége is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!