Asztrológia

2013.05.23. 09:09

Napi horoszkóp – csütörtök 2013.05.23.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Hiába a kiegyensúlyozottság, ha a lelki béke összezavarodik, akkor bizony az érzelmek a felszínre törnek és átveszik az irányítást. Így alakul ez a mai napon is Önnel. A környezetében élők csak azt tapasztalják, hogy a hangulata egyik percről a másikra megváltozik. Ezzel az oldalával ritkán találkoznak, így nagy meglepetést kelt, ahogyan az egyik percben még önfeledten tud örülni a sikernek, a következőben azonban már magába roskadva mereng. Ügyeljen arra, hogy ilyenkor ne sértsen meg másokat.

Bika

04.21-05.21

Kiegyensúlyozottság és érzékenység jellemzi a mai napját. Ha engedik kibontakozni, fantasztikus eredményeket könyvelhet el. Ne engedje, hogy elrejtve maradjanak a képességei, mutassa ki azokat bátran mások előtt is. Bár alapvetően nem kérkedik a teljesítményével, most ne legyen szerény és gyűjtse be nyugodtan a bókokat, dicséreteket, melyek megilletik Önt. A feltöltődés legegyszerűbb eszköze ez.

Ikrek

05.22-06.21

A türelme végre meghozta a gyümölcsét. Olyan emberek is észreveszik a képességeit, akiknek eddig hiába mutatta meg, mit tud, ügyet sem vetettek Önre. De végre elérkezett az Ön ideje, már csak ügyesen kell élni vele. Mutassa meg a tudását, ha erre kérik, és ne legyen szerény, ha ezért megdicsérik. Hosszabb távon ez a munkájában is a hasznára lehet. Mindemellett Ön se fukarkodjon a dicsérő szavakkal otthonában.

Rák

06.22-07.22

Akkor sem kell megijednie, ha hirtelen egy akadályt gördítenek Ön elé. A véletlenek, azt mondják, nem is véletlenek, de most az Ön segítségére sietnek. A könnyen jött sikerek nem teszik öntelté, ezzel nagy népszerűségnek örvendhet a környezetében élők szemében, hisz látják, Ön megbecsüli, amit kapott, de nem él vissza vele. De ne legyen túl vakmerő, mert a csillagok támaszában sem bízhat mindig.

Oroszlán

07.23-08.23

A mai napon a legnagyobb erőssége az emberekhez való közeledés. Könnyedén találja meg a közös hangot, legyen az egy idegen, vagy régen családtag. Az érdekek összehangolása nem esik nehezére, így aztán könnyedén tudja a nézeteltéréseket tisztázni, melyek napok óta lógtak a levegőben. Ennek köszönhetően ne csodálkozzon, ha olyan vitákban is a segítségét kérik, melyek Önt nem érintik közvetlenül, mégis bíznak az ítéletében.

Szűz

08.24-09.23

Új ismeretségekre számíthat a mai napon, melyeknek későbbi hasznát az fogja megmutatni, hogyan lesz képes ápolni ezeket. Minden adott ugyanis, hogy olyanokkal találkozzon, akik hosszabb távon segítséget nyújthatnak akár szakmai, akár magánéleti területen. De hogy akkor valóban majd Ön mellett fognak állni, az dönti el, hogyan lesz képes velük addig is megtalálni a közös hangot, és mennyire számíthatnak Önre, ha úgy alakul, hogy előbb ők fordulnak Önhöz támaszért.

Mérleg

09.24-10.23

Ha megtalálja önmagában azt az erőt, amely átlendíti a nehezebb perceken, akkor remekül alakul a mai napja. Bíznia kell és hinnie a saját képességeiben ahhoz, hogy a sikereket, melyeket elér, valóban gondtalanul élvezhesse. Szerénységre ebben az esetben ugyanis semmi oka, mert megdolgozott mindazért, ami a környezetében élők szerint csak az ölébe hullott. Erőt és lendületet merítve a mai napból haladjon tovább az útján.

Skorpió

10.24-11.22

Kellemes nap vár Önre. Könnyedén megtalálja a közös hangot mindazokkal, akik támaszára szüksége van ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Sajnos azonban könnyen megsérti azokat, akik Ön szerint az útjában állnak, holott jobban belegondolva teszik mindezt nem rossz szándékkal. Ha idejében felismeri az okokat, még javíthat a helyzetén, és azt fogja tapasztalni, hogy az ellenségnek vélt emberek lehetnek a leghűségesebb társai.

Nyilas

11.23-12.21

Ha egy gondolat nem hagyja nyugodni, annak oka van. Talán most jött el az ideje, hogy felszínre törjön és közös ötletelések által a megvalósulás felé induljon. Ebben leginkább a barátai, rokonai és természetesen a partnere lehet a segítségére. A beszélgetések, melyeket ma folytat, különösen gyümölcsözőek, hasznosak lehetnek, mint a magánéleti mind szakmai gondok átlépésén. Tanácsokat kap, melyeket okosan hasznosítva nagy lépéseket ehet előre.


[poll id="4"]


Bak

12.22-01.20

Kreatív hangulatban ébred, engedje hát kibontakozni a képességeit. Nem esik nehezére, hogy új ötletekkel álljon elő, és azokat a legjobb helyen előadva segítségre találjon a megvalósításukhoz. Legyen azonban résen, mert nem mindenki áll érdek és irigység nélkül Ön mellé. Idejében észrevéve az „árulót” a sikerek gyümölcsét Ön arathatja le, mely Önt is illeti meg valójában. Semmi oka a szerénységre.

Vízöntő

01.21-02.19

Hajlamos lehet önmagát előtérbe állítani, mellyel komoly kapcsolatokat sérthet meg, veszélyeztetve ezáltal az előrelépését. Ügyeljen arra, hogy ne első felindulásból döntsön, gondolja át a válaszai alaposan, mielőtt kimondja. Az ösztönei jó tanácsadók, de jelen esetben túlzottan én-központúak. Vonatkozik ez a magánéletére éppúgy, mint a szakmaira, így a partnerét is a háttérbe szoríthatja, mely értelemszerűen nézeteltérésekhez vezethet.

Halak

02.20-03.20

Ha túlzott igényekkel lép fel, ne csodálkozzon, ha nem talál megértésre. Elsősorban az okozhatja a konfliktusokat, hogy az elvárásai nem állnak arányban mindazzal, amit nyújtani tud. Maradjon meg az a szerény, kissé háttérbe húzódó ember, akivel élmény az együttlét, és az igényeit csak apránként adagolja. Találja meg a megfelelő partnereket egy-egy ügy megvalósításához, a minőségi segítség nagyobb hasznára lehet, mint a mennyiségi.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!