Asztrológia

2013.02.24. 12:13

Napi horoszkóp - Vasárnap 2013.02.24.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Legyen nyitott arra, hogy valami újat befogadjon. A héten már érezte, hogy változásra lenne szüksége, ma végre megtalálhatja azt a pontos az életében, ahol ez bekövetkezik. Ne ragaszkodjon foggal és körömmel a megszokásaihoz, engedjen szabad utat a szokatlannak, meglepőnek. Bár eleinte nehezen tudja befogadni, de ha képes átadni magát, nem csak személy szerint Ön indul el új utakon, de a kapcsolata a partnerével is megdöbbentő fordulatot vehet.

Bika

04.21-05.21

Türelem rózsát terem, ez lehet a mai nap jelszava. Hajlamos lesz megnyilvánulásaival fájdalmat okozni, másokat megbántani. Nem győz magyarázkodni, ha nem gondolja meg a szavait. Úgy érzi, Ön ellen fordult a világ, pedig csak annyi történt, hogy nem aludta ki magát. Tudja le a feladatait és vonuljon félre. Pihenjen úgy, ahogyan az Ön számára leginkább eredményes. Olvasson, mozogjon vagy aludjon, lényegtelen, milyen formát választ.

Ikrek

05.22-06.21

A mai napon szép sikereket érhet el. Nem csak azért, mert a tervei kidolgozottak, átgondoltak, hanem azért, mert most megvan Önben a kitartás és az a kisugárzás, amellyel hosszútávon társakat talál a megvalósításukhoz. Ebben segíti Önt a tehetsége és az alapos felkészültsége, tudása és az a képessége, hogy mindezeket tisztán, mások számára is lelkesítően adja elő. Használja ki az alkalmat, hogy szövetségeseket állítson maga mellé.

Rák

06.22-07.22

Ne pazarolja az Önben tomboló energiákat arra, hogy otthon ücsörög a négy fal között. Induljon neki a nagyvilágnak, lehetőleg a családjával, de ha ők nem partnerek, hívja el a barátait. Menjenek túrázni, üljenek be egy hangulatos vendéglőbe és a legfontosabb, érezzék magukat remekül. Képes mindenkit lelkesíteni, kedvet csinálni egy olyan programhoz, mely közelebb hozza Önöket egymáshoz.

Oroszlán

07.23-08.23

Remek a hangulata, közérzete kiváló. Nincs semmi halaszthatatlan feladata, így aztán végre egy olyan nap, amikor valami kedvére valót tehet. Párja is partner abban, hogy valami izgalmas programot szervezzenek. Régen tudtak már kimozdulni a négy fal közül, de most végre megtehetik. Ha a gyermekei nemet mondanak, ne keseredjen el, hisz kettesben is remekül eltelik a nap, ráfér a kapcsolatukra egyébként is a meghittség.

Szűz

08.24-09.23

A mai nap a pihenésé, a feltöltődésé. Otthonában üldögél, társasága a családja és egy érdekes könyv. Ennél nem is kell több ahhoz, hogy igazán boldognak érezze magát. Őszinte beszélgetésekben lehet része, ha képes kikapcsolva a saját problémáit, nyitottan meghallgatni szeretteit. Párja, gyermekei hálásak a feléjük irányuló figyelemért és legfőképpen az Ön józan, megfontolt tanácsaiért.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

A mai napon igazi mestere a szervezésnek. Tele van kreatív ötletekkel és éles szemmel veszi észre a lényeges dolgokat. Ne féljen a kisebb nézeteltérésektől, képes megőrizni a hideg fejét és álláspontját egyértelmű tényekkel alátámasztani. Akár korábbi sérelmeit is tisztázhatja most a partnerével. Engedjen teste csábításának, vegyen kényeztető fürdőt, dőljön le ebéd után aludni, tegye azt, amiről úgy érzi, igazán pihentető.

Skorpió

10.24-11.22

Minden szót patikamérlegre helyez, már-már azt gondolhatják a környezetében élők, csak azért, hogy veszekedést provokálhasson. Korlátozza tehát a mai napon a jelenlétét a családjára és a legszűkebb baráti körére, ők még képesek elfogadni ezt a viselkedését. Szerencsére Önnél ez a fajta viselkedés nem szokott sokáig tartani, hamar felismeri, hogy komolyan megbántja azzal az embereket, ha a legkisebb kritikára is erőteljes veszekedéssel reagál.

Nyilas

11.23-12.21

Ügyeljen arra, hogy miközben a népszerűségben fürdőzik, ne hanyagolja el azokat a szeretteit, akik igazán közel állnak Önhöz és olyankor sem hagyták el, amikor az élete a mélyponton volt. És ne feledkezzen meg önmagáról sem. Ha szétforgácsolódik az energiája, hamar lemerülnek a raktárak úgy, hogy saját álmai megvalósulás nélkül forgácsolódnak el. Jó dolog a népszerűség, de veszélyeket rejthet, ha nem tudja beosztani az erejét és az idejét.

Bak

12.22-01.20

Könnyen felismeri a környezetében élők szándékait. Tegye hát fel nyugodtan azokat a kérdéseket, melyek már régóta foglalkoztatják, hisz most észreveszi azt is, ha valaki nem őszinte válaszokat ad. Ezzel arról is meggyőződhet, kikben bízhat igazán a szűkebb ismeretségi körében, és kik azok, akik pusztán önös érdekből keresik a társaságát. Komoly tapasztalatokat szerezhet emberismeretből, melyeket a későbbiekben hasznosíthat.

Vízöntő

01.21-02.19

A szociális életének újraépítésére ma remek alkalma nyílik. Adjon a meglévő kapcsolatainak új színt, lendületet azáltal, hogy a terveit, elképzeléseit megosztja a barátaival és legfőképpen a partnerével. Új, önzetlen szövetségesekre lelhet, ha Ön is őszintén tárja fel az Önben megbúvó gondolatokat. Bár lehet, ezek változásokat is hoznak a család mindennapjaiban, ha a jövőképet sikerül reálisan felvázolni, szívesen hoznak áldozatokat az Önhöz közel állók.

Halak

02.20-03.20

Nem kerülgetheti tovább a forró kását, a mai napon kénytelen foglalkozni a kényes kérdésekkel. Ne várja el, hogy a partnere fogja keresni a megoldást, Önnek kell a kezdeményezést magához ragadni. Törekedjen a megegyezésre még akkor is, ha úgy gondolja, sokat kell engednie és olyan kompromisszumot elfogadni, mely nagy megalkuvás. Az, hogy újra egymásra találnak, méltó jutalma lesz fáradozásának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!