Asztrológia

2013.02.06. 10:30

Napi horoszkóp – Szerda 2013.02.06.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai napon az érzelmei kerítik hatalmába. Minden mozdulatából, tettéből árad a vágy, hogy szerethessen és szeretve legyen. Ügyeljen arra, hogy mindez ne ma saját rovására történjen. Amennyiben túlzottan alárendeli magát másoknak, könnyen a játékszerükké válhat és kihasználhatják. A szeretetet ne azzal harcolja ki, hogy minden vágyukat teljesíti, sokkal inkább bízzon megragadó egyéniségében.

Bika

04.21-05.21

Telve lelkesedéssel és energiával indul a nap. A belső feszültség, mely hajtja, segíti abban is, hogy minden Ön előtt tornyosuló probléma gyökerét pillanatok alatt megtalálja. Mégis előfordulhat, hogy olyan hibát vét, melynek kijavítása meghaladja a képességeit. Ne habozzon segítséget kérni, ahelyett, hogy saját magát kergetné őrületbe a javítás lehetőségét keresve.

Ikrek

05.22-06.21

Ha kompromisszumokat köt, még nem jelenti, hogy veszített. Gondoljon erre akkor, amikor úgy érzi, minden áron meg kell védenie az álláspontját. Természetesen, ha úgy érzi, Önnek van igaza, nem kell egyből meghátrálnia, de érvekkel könnyebben célt érhet, mint veszekedéssel. Ha másképp nem megy, adjon gondolkodási időt a partnerének, ha valóban az Ön álláspontja helytálló, az idő úgyis Önnek dolgozik.

Rák

06.22-07.22

A csillagok gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzon. Ellentétes hatások érik, így tervei sorra omolnak össze. Ezért ne is menjen bele olyan helyzetekbe, melyek kimenetele kétes, és ne vállaljon fel nagyobb kockázatot sem. Az érzelmei is felkorbácsolódnak. Hajlamos a dühkitörésekre otthonában, ez megnehezíti abbeli elképzeléseit, hogy partnerével tisztázzon egy régóta húzódó nézeteltérést. Ha nem tud parancsolni az indulatainak, inkább el se kezdje a beszélgetést.

Oroszlán

07.23-08.23

A csillagok továbbra is támogatják a munkájában. Bár nem könnyű napok állnak a háta mögött, nem marad elismerés nélkül. Ez persze az irigyei számát is növeli, de mindez nem csökkenti abbeli érzését, hogy megérdemelten kapott elismerést. Ünnepeljen hát önfeledten, és jókedvét őrizze meg estig. Az utóbbi időben amúgy is a családja rovására mentek a munkahelyi teendői, itt az alkalom, hogy kárpótolja őket egy kisebb meglepetéssel.

Szűz

08.24-09.23

Sokat ígérő nap áll Ön előtt. Így, ha felettese Önnek dobja a labdát, kapja el bátran és ne is passzolja tovább. Ne féljen az újításoktól, lehet, ötletei szokatlannak tűnnek, de nem kivitelezhetetlennek. Vágjon bele bátran és mindeközben hallgasson a belső hangokra. El fogják mondani, merre menjen, még akkor is, ha járatlan utakra téved. Nem fogja az Ön dicsőségét csökkenteni, ha segítőket is bevon a feladat végrehajtásába.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24-10.23

A tettvágy továbbra is tombol Önben. Azonban most már arra is vágyik, hogy kicsit kimozduljon a négy fal közül. Szakítson időt arra, hogy sétál vagy aktívan sportol. Mindez nem csak az egészségének tesz jót, de az idegeire is ráfér egy kis kikapcsolódás. Menjen emberek közé, keressen lehetőséget arra, hogy beszélgessen akár régi ismerősökkel, akár újakat találjon. A testi és a lelki felfrissülés már nagyon hiányzott Önnek.

Skorpió

10.24-11.22

Mi abban a meglepő, hogy csörög az ébresztőóra? Nem érti Ön sem, de nehezére esik felfogni, hogy reggel van. De ne hagyja, hogy ez elrontsa a hangulatát, mert a mai nap egyébként is próbára teszi a pozitív gondolkodását. Kemény dió vár Önre a munkahelyén, de türelemmel és az Önben rejtőző tudással nem gond megoldani. Ne hagyja otthon a diplomáciai érzékét sem, szüksége lesz rá, ha sikeresen szeretné zárni a napot.

Nyilas

11.23-12.21

Hangulata ingadozása és a munkától való undora csak oda vezethet, hogy az Ön előtt tornyosuló feladatok nemhogy csökkennének, de csak tovább nőnek. Mindez tovább taszítja a kedvetlenségbe. Próbálja magát olyan dolgokkal feldobni, amik azonban az egészségét veszélyeztetik. Ne a csokoládé legyen az első gondolata, ha beborul Ön felett az ég, inkább színes gyümölcsökben, sportban keresse a vigaszt.

Bak

12.22-01.20

Bár csak fél gőzzel dolgozik, még így is eredményes. Megengedheti magának, hogy lazítson és lassítson. Szerencsére határidők nem szorongatják és a felettesei is elégedettek a teljesítményével. Szakítson hát időt magára. Töltődjön fel energiával, tegyen olyan dolgokat, melyek meglepőek. Mindez akár még a munkájában is segítségére lehet, hisz új utakon elindulva régebb óta megoldatlan problémákra találhat megoldást.

Vízöntő

01.21-02.19

A tegnapi hangulatának nyoma sincs és szerencsére így van ez a feletteseivel is. Lám, milyen jó, hogy előző nap nem ment bele egy értelmetlen vitába, ma újra megtalálják a közös hangot. Így végre Ön is elérheti, amit szeretett volna és a főnökei sem érzik úgy, hogy lehetetlent kérne. Természetesen maradjon a realitások, és főleg a szakmaiság talaján, így érhet csak el eredményt. Este még azt is megengedheti magának, hogy csak saját magára figyeljen, családja partner abban, hogy önmagába forduljon.

Halak

02.20-03.20

A csillagok nem okoznak sok zavart a mai napjában. Könnyedén végzi a munkáját, észrevétlenül repülnek az órák. Mire elfáradna, véget is ér a nap. Ne habozzon kihasználni az energiáit arra, hogy kicsit több figyelmet fordítson magára. Vegyen forró fürdőt, keressen egy könyvet vagy menjen el a barátnőivel kávézni, a párjával moziba, színházba vagy sportoljon. A kikapcsolódás csak serkentőleg hathat Önre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!