Asztrológia

2012.12.02. 12:23

Napi horoszkóp – vasárnap 2012.12.02.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Ön foglya a messzeségnek, a távoli tájaknak. Az idegen környezet, a régmúlt idők kultúrái, hagyományai pezsdítik, ugyanakkor meg is nyugtatják. Igényes utazó, a hátizsák-turizmust nem kedveli. Szereti viszont a meglepetéseket, kalandokat. Szabadságát legszívesebben hegyes vidékeken, vadregényes tájakon tölti. Ma mást sem tesz, mint utazási irodák ajánlatait böngészi, mert nincs nagyobb vágya, mint a karácsonyi ünnepek elmúltával elutazni valahova.

Bika

04.21-05.21

Élvezze ki, mert ez az utolsó igazi, nyugodt vasárnap a szokásos ünnepi készülődés, vásárlás, nyüzsgés előtt. Ma még mindenkit otthon talál, ma még van szabad parkolóhely a bevásárlóközpontoknál, vagyis még normális állapotok uralkodnak a kollektív népőrület előtt. Vegye tehát sorra azokat a tennivalókat, amelyekre ezután nem lesz alkalma, amelyeket feltétlenül meg kell tennie. Most még ereje, ideje és energiája is lesz mindenre.

Ikrek

05.22-06.21

Amilyen kellemesen érezheti magát valamely csendes, a világ zajától félreeső helyen, annyi bosszúság érheti, ha társaságba kell mennie, vagy most próbál reflektorfénybe kerülni a közéletben, mindenütt, ahol a tudás és a felkészültség mellett a szerencse is döntően esik a latba. A viták még a családi berkekben is kerülendők, mert a most lényegtelennek tűnő ellentétek később sokáig tartó haragot szülnek.

Rák

06.22-07.22

Egyrészt örül, mert vasárnap van, kedvére lustálkodhat, másrészt viszont némi változatosságra vágyik. Hiányérzete van, de fogalma sincs, hogy mire volna szüksége. A telet rettenetesen utálja, a gondolattól is irtózik, hogy például sétálni menjen. Az ünnep gondolata azonban igazán felvillanyozza. Kérjen tanácsot a kedvesétől, alighanem lesz programjavaslata. Bízza a „túravezetést” nyugodtan rá.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

A csendes, harmonikus téli hétvége kettős csábítással ragadja magával. Szeretne a hegyek között sítalpon siklani, de ugyanilyen jó volna meleg takaróba burkolva, egy könyvvel a kezében, szellemi kalandozásokba fogni. A dilemmát a Meteorológiai Intézet oldja meg hójelentésével. Akár így, akár úgy határoznak az égiek, kellemes, energiával feltöltő vasárnapnak néz elébe. Még akkor is, ha partnere egy kisebb vitával próbálja a nyugalmát megzavarni.

Szűz

08.24-09.23

Kifújhatja magát, visszahúzódhat a csigaházába, nyugodt vasárnapnak néz elébe. Erőt gyűjthet a következő napokra. Az év végi hajrá alatt már nem nagyon lesz alkalma arra, hogy zavartalanul, semmittevéssel töltsön el egy napot. Helyezze magát kényelembe, foglalja el magát a hobbijával, vonja be a gyermekeit is a tevékenykedésébe. Aranyat érnek az ilyen csendes, meghitt, a fáradt szervezetet energiával feltöltő napok.

Mérleg

09.24-10.23

Amennyiben elkapja a szokásos „tömegiszonya”, kerülje el messzire az üzleteket. Bár még nincs itt a nagy bevásárlási roham, Ön már most kellemetlenül érzi magát a forgatagban. Ráér hét közben beszerző körútra menni. Ha vendégeket várna délutánra, egyébként is lesz elég teendője. Vonja be a családtagjait is az előkészületekbe, de a gyerekeket ne engedje az édességek közelébe, ha este nem akar az ügyeletre rohanni egy kiadós gyomorrontás miatt.

Skorpió

10.24-11.22

Közbejött – fontos – események meghiúsíthatják a terveit. Meghatározó döntés várható a jövőjét illetően. Magasabb pozíciót kínálnak fel, de más helyekről is kaphat jelzéseket, hogy komoly terveik vannak Önnel. Lehet, hogy a partnere is véget vet a gyönyörűnek induló idillnek: határozott véleményt kér Öntől a szándékairól. A napja végül is jól alakul – még ha a szakmai élete is beszivárgott -, csak épp nem úgy, ahogyan azt eredetileg elképzelte.

Nyilas

11.23-12.21

Ma nézeteltérésbe bonyolódik a családtagjaival. Elvárják Öntől, hogy teljes energiájával az ő rendelkezésükre és főleg a szolgálatukra álljon. Ön azonban mást tervezett a mai napra. Ügyeljen arra, hogy a vita ne fajuljon vérmes veszekedéssé. Ehhez sok türelemre lesz szüksége és még több megértésre. Vigyázzon az egészségére. Ne terhelje túl magát. Nem ártana egy alaposabb orvosi kivizsgálás sem.

Bak

12.22-01.20

Ma mindent lehet, amit nem érdemes. Hatfogásos ebédet főzni – elfogyasztási idő bő fél óra, a gyereket lecsutakolni – bepiszkolódási idő néhány másodperc, anyóssal veszekedni – lecsillapodási idő néhány nap. Miután minden esetben ismeri a következményeket, a menekülés helyett marad otthon, és mindent szép sorjában elvégez. Az vesse az első követ Önre, aki nem így tölti el a téli vasárnapjait.

Vízöntő

01.21-02.19

Most kár valamilyen újdonsággal előállni, úgysem lesz ideje arra, hogy megvalósítsa. Maradjon az eddig jól bevált ételeknél és italoknál, a többiek minden bizonnyal nem bánják, ha valamilyen állandósággal találkoznak ebben a rohanó világban. Meg aztán az sem tévesztendő szem elől, hogy az Önöknél ilyenkor szokásos baráti partit a szomszédai is jó szemmel nézik. Ne csodálkozzon, ha váratlanul becsöngetnek.

Halak

02.20-03.20

Ez a vasárnap nagyon is megfelel az ízlésének. Ma ugyanis módjában áll legkedvesebb időtöltésének, az álmodozásnak hódolni. De legyen óvatos: ne essen abba a hibába, hogy azt találja a legcsábítóbbnak, ami most éppen nem ajánlatos az Ön számára. Mert az életben csak az érhet el tartós sikert, aki megelégszik a valóban elérhetővel. Egy kedves ember tanácsot vár Öntől. Legyen nagyvonalú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!