Asztrológia

2012.07.11. 09:30

Napi horoszkóp - szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Kedvese kérésének nagyon nehéz megfelelnie. Vagy túl drága, amit választ, vagy nem biztos abban, hogy tetszeni fog neki. Ne töltsön el ennyi időt a válogatással, mert biztos lehet benne, hogy nem fog melléfogni. Már számolgatja a napokat, pedig erre eddig nem tartotta magát képesnek. Hiába, nem csak a világ változik, mi emberek is ezzel együtt alakulunk és születtünk újjá nap, mint nap.

Bika

04.21-05.21

Szerencsecsillaga, úgy látszik, hűségesen követi Önt. Bármerre is megy, érzi azt a féltő gondoskodást, azt a biztonságot, amelyet oly régóta hiányolt az életéből. Bátrabban cselekszik, őszintébben beszél, nyíltabban kritizál. Csak a határt vegye észre, amikor ez a felszabadultság átcsap szabadosságba, azt, amikor már nem képes kontrollálni önmagát, amikor szavai szinte önkéntelenül csúsznak ki a száján.

Ikrek

05.22-06.21

Érdekes új kapcsolatokat létesíthet. Nem fukarkodik a sors Önnel, már ami a lehetőségeket illeti. Csak az a kérdés, mit is választ a sok közül. A csillagok állása ráadásul kedvező utazáshoz vagy megbeszélésekre. Ma óvakodjék a druszája ötleteitől. Jó dolog, ha az ember egyszerre több vasat tart a tűzben, ám azt is tudnia kell, hogy hol a határ, mennyire képes a figyelmét megosztani. Tanácsadóra ezúttal nem számíthat, mert a részletkérdéseket, amelyek most perdöntőek lehetnek, csak Ön ismeri.

Rák

06.22-07.22

A mai napra sokáig emlékezni fog, de nemcsak Ön, hanem az egész családja is. Ha Ön az első dekádban született, bizony nem kizárt, hogy behajózik a házasság révébe, és ez igazán fontos esemény egy ember életében. Ha szórakozni, strandolni menne, legyen nagyon óvatos, mert kellemetlen élmény várhat Önre. Előfordulhat, hogy valami baleset éri, és ez határozza meg az egész napját. De a hangulatát mindenképpen.

Oroszlán

07.23-08.23

A kibicnek semmi sem drága – tartja a közmondás. De mi lesz, ha a kibic egyszer csak belekeveredik az eseményekbe? Ez történik most Önnel. Saját magának kell tanácsot adnia, méghozzá úgy, hogy senki sem segíthet a válaszadásban. A döntés csak az első pillanatban látszik nehéznek, ha van türelme kivárni, a megoldás szinte tálcán fogja magát kínálni. Ne kapkodja hát el, ne az motiválja, hogy mielőbb a háta mögött tudhassa a gondot.

Szűz

08.24-09.23

Végre a szerencse kegyeltjének érezheti magát. A nyár, a kilátásba helyezett utazás, egy kezdődő szerelem egészen megmámorosítja. Alkotóenergiái pezsegnek. Tele van tervekkel, reményekkel és vágyakkal. Ilyenkor a csillagot is lehozná az égről annak a személynek, aki erre kérné. Talán éppen ott van az Ön közelében, csak a karját kellene kinyújtania érte. És még a csillagokat sem kérné az égről.

Mérleg

09.24-10.23

Ezen a napon áll vagy bukik minden. Nagy a kockázat, de az ajánlat is rettentően csábító. Legyen nagyon körültekintő és óvatos, ugyanakkor határozott is. Az sem baj, ha kikéri a partnere véleményét, hiszen a dolgok alakulása az ő életében is gyökeres változásokat hozhat. Legyen türelmes és megértő vele, hagyja, hogy átgondolhassa a dolgokat. Ne feledje, ami az Ön számára már evidens, azt ő most hallja először.

Skorpió

10.24-11.22

Az élet olyan, mint a körhinta: egyszer felemeli, másszor leengedi a benne ülőket. E nap körhintáján az alkotómunkájában emelkedhet magasra, de ha nem hagyják kiélni a szenvedélyét, mély depresszióba zuhanhat. Lehet, hogy új beosztása nem elégíti ki, de az is előfordulhat, hogy az Önnel szemben támasztott követelményeket tartja túlzottnak. Legjobban akkor jár, ha a körhintán középen helyezkedik el, ott biztonságban érezheti magát. Csak az a kérdés, meddig.

Nyilas

11.23-12.21

Ha a mai napon az energiáját, tetterejét és ötletgazdagságát kamatoztatni tudja, minden sikerül Önnek. De ebben az emelkedett hangulatban sem szabad megfeledkeznie arról, hogy a lónak négy lába van, mégis… Egy esetleges utazás során érdekes ismeretségeket köthet. Időlegesen felhők boríthatják be az eget Ön felett, ezek azonban csak apró, azonnal feledhető kellemetlenségek. Minden bizonnyal boldogan ér majd véget ez a nap.

Bak

12.22-01.20

Bosszantja, ha hiábavalóan rabolják az idejét. A munkahelyi tanácskozással kezdődik. Nem a megfelelő szinten próbálják orvosoltatni a problémájukat, ami így csak csepűrágáshoz vezet, megoldáshoz viszont nem. Nehéz bárkit is leinteni, helyrerakni, mert rögtön rásütik Önre a bélyeget: beképzelt, lekezelő, szenvtelen. Környezetében úgy érzik, hogy bérletet váltottak Önhöz: oldja meg a problémáikat, de legalábbis hallgassa meg a siránkozásaikat.

Vízöntő

01.21-02.19

Lehetne optimistább is, hiszen sikeres napot tudhat maga mögött, igaz, mindenért keményen megdolgozott. A ma délután alkalmas arra, hogy a kintlévőségeit behajtsa és rendbe tegye – legalább gondolatban – a könyvelését. Hogy mennyi meglepetést tartogat a következő nap a szerelemben, azt most még nem is sejti. Egyelőre élvezze a viszonylagos nyugalmát, ábrándozni azért szabad. Álmai valóra fognak válni: nemcsak megtalálja az igazit, hanem oltár elé is viheti Önt.

Halak

02.20-03.20

Ma nagyon sok előzékenységet tapasztal a barátok, a kollégák vagy az üzlettársak részéről. Használja ki ezt a saját javára és előnyére. A hétköznapok ügyes-bajos dolgai terhesek ugyan, de gyorsan úrrá kell rajtuk lenni, és utána azzal foglalkozhat, ami a szívéhez közel áll. A nap folyamán valaki a tanácsát kéri. Alaposan megfontolt véleményt mondjon, ez Önnek is fontos a későbbiekben. A családi körben kisebb viharokra számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!