Asztrológia

2012.07.12. 10:17

Napi horoszkóp – csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Amikor azon kapja magát, hogy ilyesmit mond: „Nincs időm arra, hogy szabadságra menjek”, inkább ezt kellene mondania: „Most van pár napom arra, hogy elutazzak.” Még azelőtt oldja meg az éves pihenését, mielőtt kényszerszabadságát kell eltöltenie egy kórházban. Ha elveszíti az egészségét és a vitalitását, akkor semmi sem fog működni. Ha úgy érzi, nem megy már a munka, de a családjával is feszültebb, mint szeretné, ideje a pihenésnek.

Bika

04.21-05.21

A megbeszélésen kedvező irányban mozdulnak el az ügyei. Az eddig megfeneklett témákban – ha csak lassan is, de – elmozdulás érzékelhető. Ez nem utolsósorban annak is köszönhető, hogy kitartó munkájával megfelelően elő tudta készíteni ezt az újabb fordulót. A most kínálkozó lehetőség talán az utolsó a sorban, vétek lenne tehát, ha kihasználatlanul hagyná. Merészen álljon ki az álláspontja védelmében, és nem marad el a siker.

Ikrek

05.22-06.21

Még Ön sem tud lépést tartani saját változékony hangulatával és zseniális, bár egymást semlegesítő ötleteivel. Kiszámíthatatlansága lesz sikerei, de kudarcai legfőbb oka. Kimagasló eredményeket érhet el élete minden területén, de legfőképpen a szerelemben. Egy újabb lehetőség kedvéért éppoly gyorsan elmenekül győzelmei színteréről. Érdemes feljegyeznie az elgondolásait, mert hosszú hónapokig „megélhet” belőlük.


[poll id="4"]


Rák

06.22-07.22

Olyan emberekkel ismerkedik meg, akik sokat segíthetnek Önnek, karrierje szempontjából fontosak lehetnek. Akár dolgozik, akár nyaral, csodálatos élményekben lehet része. Estefelé emelkedik a hangulata, barátaival kirúgnak a hámból. Csapnak egy görbe estét, pazarul érzik magukat. Nem lehet Önre ismerni, minden bolondságban részt vesz, sőt még a kezdeményező szerepet is átveszi – sok ilyen napra lenne szüksége.

Oroszlán

07.23-08.23

Félelmei sajnos beigazolódtak. Partnere a lehető legkényesebb helyzetben „jelenetet” rendez, és ez az, amit a legkevésbé tud elviselni. Ilyenkor szinte lebénul, és egy szó nem sok, de annyi sem jön ki a száján. Képtelen rátalálni a válaszra, a válaszlépésre, ami feloldhatná a konfliktushelyzetet, ami kibillenthetné a kapcsolatukat a kétségtelen holtpontról. Ne szégyellje magát, és kérjen tanácsot attól, aki mindkettőjüket jól ismeri.

Szűz

08.24-09.23

A munkaszeretet valahogy nem dühöng Önben, de ez most egy cseppet sem zavarja. Figyelme másfelé fordul, hajlamos a melankóliára, új, ismeretlen élményekre vágyik. Kicsit belefásultnak érzi magát a mindennapok taposómalmát hajtva. Ez érthető is valahol, de össze kell szednie magát, ha talpon akar maradni. Magánélete egyenesbe jön, a szerelemben, a házasságra, a házasságban kiemelkedő boldogságra lehet számítani.

Mérleg

09.24-10.23

Úgy látszik, ezen a héten be akarja mutatni tulajdonságai teljes repertoárját. Az nem is volna baj, ha a jó oldalát minél többen megismernék, de sajnos egyelőre csak a másik felét mutogatja, az árnyékos, rossz oldalt. Ma megdöbbennek azok, akik ismerik Önt, hiszen ez a nagyképűség és rátartiság nem igazán jellemző Önre. Vegye le ezt az álarcot, mert egyébként nem számíthat semmi jóra, de arra igen, hogy barátai, szerettei elfordulnak Öntől.

Skorpió

10.24-11.22

Lassan Ön is belerázódik az új munkakörülményeibe. Kezd kimászni a hullámvölgyből és talán nem is kell hozzá sok, hogy meglovagolja és betörje a szilaj hullámokat. Ha sikerül a szerencséjét is maga mellé állítania, akkor pályája egyenletesen ívelhet, legfeljebb egy-egy jutalom hozhat üdítő változatosságot. Mint például a mai napon is. Az emelkedett hangulatát még az otthon kirobbanó perpatvar sem tudja letörni.

Nyilas

11.23-12.21

Ma sikerül előnyt szereznie másokkal szemben. De ne üljön meg a babérjain! Az utóbbi napok emelkedett hangulata a csúcspont felé közeledik. Kivétel nélkül minden lehetőséget ragadjon meg, amely a magánéletében, az anyagi helyzetében vagy egyéb téren kínálkozik: művészi tehetsége érvényesül. De ez a nap kiválóan alkalmas vásárlásra is, sőt: eladásra is. A szerelemben bizonyos közjáték felvidítja.

Bak

12.22-01.20

Egy kis incifinci ötletből százezres nagyság lett. Kezdi megtanulni ezt a játszmát is és beletanulni az új szerepébe. Most már azonban nagyobb volumenű terveit kell előkészítenie, és nem hagyhat rést a tévedésnek sem. Túl nagy a kockázat. Mindenekelőtt a jó hírének védelmében kell megállapodásokat, szerződéseket kötnie, nehogy az Ön nevét használva, arra hivatkozva jusson valaki érdemtelenül előnyökhöz.

Vízöntő

01.21-02.19

Egy pillanatra kicsúszhat a lábai alól a talaj és nehezen talál kapaszkodót. Gondolja át újra a terveit és vegye észre, hogy a nyaktörő akadályok már elhárultak az útjából. Napról napra vidámabb, optimistább, legalábbis a kapcsolatait illetően, hiszen kitűnő jelzések érkeznek attól a személytől, akit igazán szeret. Ha sikerülne összehozni egy találkát, és meg tudná szervezni még azt is, hogy zavartalanul kettesben legyenek, maradandó élményben lenne része.

Halak

02.20-03.20

A mai napon akkor is viselkedjen tartózkodóan, ha a barátai félreérthetik a viselkedését. Hasznos tanács: kérje ki a szakemberek tanácsát! Ez a házasságban vagy a partnerkapcsolatában felmerülő problémákra ugyanúgy vonatkozik, ahogyan a pénzügyi, anyagi kérdésekre. Ha pedig egyedülálló, Ön ma biztosan nem zárkózik el a flörtök, kalandok elől. Bája nem téveszt célt, néhány izgalmas találkozás részese lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!