Asztrológia

2011.12.20. 09:40

Napi horoszkóp – kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

Ezen a napon áldozzon a meghittségre. Ha teheti, gyújtson be a kandallóba! (Egyébként a cserépkályha, vagy egy szál gyertya is tökéletesen megteszi.) Meglátja: egyaránt áraszt meleget és melegséget. A tűzvarázs mindenféleképpen hozzájárul a családi érzések felforrósodásához. A közös öröm még nagyobb öröm! Jól rejtse el a ma vásárolt ajándékokat, hogy a meglepetés valóban meglepetés legyen!


 

Bika 04.21.-05.21.

Az év utolsó napjait megkeseríti egy váratlan ellenfél felbukkanása, aki elég okos is ahhoz, hogy meglehetősen kellemetlen perceket szerezzen Önnek. Ráadásul nem sikerül megtalálnia a megfelelő taktikát, így ne számítson könnyű győzelemre. Az estéje már zavartalan lesz. Sőt, olyan tanácsot kap, amely hasznára válhat a későbbiekben. Furcsa zavarodottságát csak párja feledteti el Önnel igazán.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

A mai napon is folytatódik a zűrzavar. Már csak azért is, mert kicsit összekavar mindent maga körül. Ne tegyen úgy, mintha mindent félreértene, hisz ezzel csak feszültséget kelt saját maga körül. Nagyon jól tudja, hogy miről van szó, csak legfeljebb nincs kedve ezzel most foglalkozni. Próbálja halogatni a dolgait, talán majd jövőre megoldódnak. Nem jó taktika, mert így a gondok csak a feltornyosulnak Ön körül.


 

Rák 06.22.-07.22.

Ma úgy érzi, minden az Ön nyakába szakad. A mindennapos bevásárlással kapcsolatos sorban állást megszokta már, de egy extra ajándék beszerzésével is megbízzák. Az állandó rohanástól álmos, kialvatlan és már jelentkeznek az első kifulladásra utaló tünetek is. Este egy fokkal kellemesebb lesz a közérzete, mert végre lerogyhat kedvenc kanapéjára. Ám ne örüljön, egyáltalán nincs vége a nagy „karácsonyi rohamnak”.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ma komolyan csalódik egy kollégájában. Kusza események követik egymást, de Ön ne vegye ki a részét a kapkodásból. Mérlegeljen hideg fejjel, mi a fontos, és mi nem. Ma lehetőleg ne írjon alá szerződéseket, megállapodásokat. Jó lenne, ha elmenne orvoshoz, aki megállapítaná, betegség, vagy év végi fáradtság áll rossz közérzete hátterében. Egy barátja vagy szomszédja tanácsot kér Öntől.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Bár a reggeli induláskor még nem is gondolná, de ma igazán kedvező napra ébredt. Túlvariálja a dolgokat és átláthatatlan szövevénnyé dagasztja az amúgy egyszerű ügyeket. De szerencsére erre még időben figyelmeztetik, így még időben jóvá tudja tenni és kibogozza a szálakat. A nap végén kedvező kompromisszumot köt egy régi ellenségével és ezzel hosszú időre megoldja az egzisztenciális gondjait is.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Valami nagyon zavarja a Mérleg jegy szülöttjét ezen a napon. Ha kérdezősködik, ahelyett, hogy saját maga próbálná kideríteni, rengeteg időt takaríthat meg magának. Délután vegye „könyvelését”, menjen végig minden egyes ponton, hogy a legutolsó fillérig mindent tisztázhasson magában. Nem lenne ugyanis jó, ha ezzel kellene foglalkoznia Karácsonykor. Az utóbbi időben egyébként okosan, ösztönösen kezelte a pénzét, ezért nincs mitől tartania.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

A tegnapi este után kissé fáradtan kezdi a napot, ám a karácsonyi előkészületek lekötik a figyelmét. Ha az életereje mégis lankadni kezd, környezete egészen bizonyosan felderíti. A nap második felében legyen könnyed: engedje el magát egy kicsit, lazítson, akár sok a dolga otthon, akár nem. Szerencsére most mindenkivel tökéletes a kapcsolata, ám a délutáni változások kissé kiborítják.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Megkönnyebbülés uralkodik el a Nyilas jegy szülöttjén. Egyik családtagja az otthona körül átveszi Öntől az ünnepi készülődés körüli teendőket, így hatalmas teher kerül le a válláról. Nem győz elég hálásnak lenni, mivel a munkájában is új dolgok vannak kilátásban, és persze az időzítés nem a legjobb. Mivel nem akar lemaradni semmiről, kénytelen még Karácsony előtt 3 nappal is ezzel foglalkozni.


 

Bak 12.22.-01.20.

Szinte ez a legkedvezőbb nap a karácsonyi készülődésre. Összekészítheti és díszcsomagolhatja a karácsonyi ajándékokat, sütheti a süteményeket. Gyakran tapasztalta már, hogy mindig kicsúszik az időből, és ez igencsak kedvét szegi. Ma azonban olyan angyali békesség uralkodik a szívében és a környezetében, hogy ki kellene használnia az alkalmat. Kedvére elszöszmötölhet egy-egy apróság felett.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Erre a napra a bizonytalan jelző a legkifejezőbb. Be kell látnia, hogy tévedett egy nem egészen jelentéktelen kérdésben, és utólag legalább meg kell állapítania, hogy elsősorban a figyelmetlensége számlájára írható a dolog. Szerencsére mindenki kész arra, hogy segítségére siessen, hogy a hibából ne származzék komolyabb gondja. Tartson ki, már tényleg csak néhány nap van hátra a taposómalomból!


 

Halak 02.20.-03.20.

Kicsit el kellene gondolkodnia dolgain! Úgy érzi, hogy a szerelmi élete romokban hever az utóbbi időben. Pedig erről szó sincs, mindössze elhanyagolta kedvesét. Szedje össze magát, és tegyen valamit annak érdekében, hogy az ünnepekre újra béke és nyugalom uralkodhasson otthonában. Ennek érdekében már ma este tehet valamit, például azt, hogy meglepi valami apró kedvességgel partnerét.


[poll id="4"]


 

Kínai horoszkóp 2011

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!