Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.16. 11:49

Önnek volt már konfliktusa a szomszédokkal?

Nyíregyháza - Gajdos Mónika egy Örökösföld mellett fekvő újépítésű társasházban él már évek óta, mint mondja, egy lakóközösségben elkerülhetetlenek a kisebb-nagyobb konfliktusok. – A parkolás, a takarítás, a hangoskodás sajnos mindennapos problémaforrás – válaszolta.

Nyíregyháza - Gajdos Mónika egy Örökösföld mellett fekvő újépítésű társasházban él már évek óta, mint mondja, egy lakóközösségben elkerülhetetlenek a kisebb-nagyobb konfliktusok. – A parkolás, a takarítás, a hangoskodás sajnos mindennapos problémaforrás – válaszolta.Csorba József és párja, Tamás Szabina a Jósavárosban laknak, ők csak pozitív kicsengésű történeteket tudnak felhozni saját lakóközösségükről. – Kulturált emberekkel lakunk egy lépcsőházban – közölte József.

– A takarítás mindig a megbeszéltek szerint zajlik, nincs okunk panaszra – válaszolta a tizennyolc éves Szabina.

Kállai Andrásné a Vasvári Pál utcán lakik egy négyemeletes panelben. – Valaki állandó jelleggel kilopja a postaládámból a megrendelt újságot, ezért kénytelen voltam visszamondani az előfizetést – mondta az idős hölgy.

Márton Istvánné a Ferenc körúti tízemeletesben él már 1978 óta. – A lakók folyamatosan cserélődnek, de nem tudok egy rossz szót sem tudok mondani a szomszédokról – válaszolta.

Horváth Jennifer egy családi házban él békésen a szomszédokkal. – Az ismerőseimre azonban egyszer ráhíták a rendőrséget, mondván, hogy hangos a házibuli. Végül be is vitték őket csendháborításért.

- KM-TG -

Gajdos Mónika: Egy közösségben elkerülhetetlenek a konfliktusok.

Csorba József: Kulturált emberekkel lakunk egy lépcsőházban.

Tamás Szabina: A takarítás mindig a megbeszéltek szerint zajlik.

Kállai Andrásné: Valaki kilopja a postaládámból az újságot.

Márton Istvánné: Nem tudok rosszat mondani a szomszédokról.

Horváth Jennifer: Az ismerőseimet bevitték csendháborításért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!