Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.24. 10:42

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Nyíregyháaz - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 58 éves nyíregyházi férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. január 17-én 07 óra 44 perckor közlekedett egy általa vezetett helyi járatú autóbusszal Nyíregyháza Rákóczi úton, a külső forgalmi sávban a Mező utca felől, a Búza utca irányába.

Nyíregyháaz - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 58 éves nyíregyházi férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. január 17-én 07 óra 44 perckor közlekedett egy általa vezetett helyi járatú autóbusszal Nyíregyháza Rákóczi úton, a külső forgalmi sávban a Mező utca felől, a Búza utca irányába. A Búza utca kereszteződéséhez érve, a közúti jelzőtáblával, és a jól látható útburkolati jellel is jelzett kijelölt gyalogos átkelőhelyen az autóbusz elejének jobb oldali részével elgázolt egy a Rákóczi utcán neki jobbról - balra gyalogosan áthaladni szándékozó 18 éves szentendrei lányt. A baleset következtében a fiatal lány nyolc napon túl gyógyuló életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a baleset körülményeiről, az jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 42/524-600/36-94-es telefonszámon, illetve bejelentést tehet a 107 vagy 112 segélyhívószámok valamelyikén.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!