Sport

2016.06.29. 16:12

Magyarország az nem Németország - Az én Eb-m: Fábián Zsolt

Miskolc - Nagyobb kockázatvállalást, nyílt sisakos focit vár a hátralévő meccseken.

Miskolc - Nagyobb kockázatvállalást, nyílt sisakos focit vár a hátralévő meccseken.

A Bíborszél együttes frontembere a magyar válogatottal, a belgák elleni nyolcaddöntő (0–4) elemzésével kezdte az „Eb-zést”.

A meccsek után jó volt kimenni az utcára, nézni az internetet. Fábián Zsolt.

– Azt gondolom, a második kapott gólig jól tartottuk magunkat – mondta Fábián Zsolt. – Az utolsó két találatnál már kiütközött a fáradtság, az utolsó tíz percben nem volt olyan szinten a koncentrációnk, mint előtte. Kedvenc csapatom, a Diósgyőr középpályása, Elek Ákos előtt ismét volt lehetőség, akárcsak a portugálok ellen, örültem volna, ha betalál, sajnos nem sikerült, de én megszavazok neki egy virtuális gólt… Azt lehetett látni, hogy a belgákban nagy sebesség van, s ez bizonyos szituációkban kijött.

– A meccsek után jó volt kimenni az utcára, nézni az internetet, mert mindenki lelkesedett, örült, hogy ismét ott vagyunk az Eb-n, s ráadásul a csapat is kiválóan szerepel. Kívánom magunknak, hogy tartson ki ez a fociláz, érjünk el jó eredményeket a vb-selejtezőn is. Mi nem vagyunk Németország, amely kétévente esélyes, ha Eb van, azon, ha világbajnok, azon, el sem tudnak képzelni négy évtizednyi böjtöt…

A miskolci énekes hozzátette még: ő több látványos mérkőzést várt, viszonylag kevés volt eddig a kockázatvállalás, bízik benne, hogy a továbblépett válogatottak nyíltabb sisakkal fognak focizni a kontinensviadal hátralévő részében.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!