Sport

2015.10.16. 11:58

Egy meccses eltiltást kapott Bekő Balázs

Miskolc - A szerdai kozármislenyi Magyar Kupa-találkozó 63. percében Molnár Attila játékvezető elküldte a kispadtól a reklamáló Bekő Balázst.

Miskolc - A szerdai kozármislenyi Magyar Kupa-találkozó 63. percében Molnár Attila játékvezető elküldte a kispadtól a reklamáló Bekő Balázst.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága egy, soron következő országos főtáblán lejátszandó Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltással büntette a DVTK vezetőedzőjét - adta hírül a diósgyőriek hivatalos honlapja.


[poll id="1023"]



Miskolc - Szerdán este, a kozármislenyi Magyar Kupa kiesés (0-1) után a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapatának honlapján Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott, aki ,,minősíthetetlennek és kiábrándítónak” nevezte az NB III-as ellenfél ellen nyújtott produkciót, egyúttal elmondta azt is, hogy pénzbüntetésre számíthat mindenki, aki kivette a részét a kudarcból. tovább »

Kozármisleny, Miskolc - Kiesett a Magyar Kupából a DVTK csapata, színtelen játékával esélye sem volt a továbbjutásra. tovább »

Miskolc - "Minősíthetetlen, kiábrándító" - így vélekedett a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor, aki a helyszínen nézte végig a Diósgyőri VTK kozármislenyi kupakudarcát. tovább »

Budapest - A harmadosztályú Kozármisleny óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Diósgyőr együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé. tovább »

"Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után. tovább »

Kozármisleny, Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kozármisleny SE vendégeként lépett pályára szerdán 15.15-től a legjobb 16 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!