haon-sportoldal

2011.07.14. 20:33

DVSC-TEVA: elkészülni... vigyázz... rajt!

Debrecen - Pénteken este hat órától a Vasas ellen lép pályára a DVSC-TEVA együttese.

Debrecen - Pénteken este hat órától a Vasas ellen lép pályára a DVSC-TEVA együttese.

Véget ért a nyári felkészülési időszak, a DVSC-TEVA labdarúgói számára, most már tétre mennek a mérkőzések, hiszen a hétvégén megkezdődik az OTP Liga 2011/2012-es szezonja.

A legutóbbi idényben az ötödik helyen végzett gárda négy új játékost is igazolt, azaz a drukkerek joggal várhatják az előrelépést a következő pontvadászatban. Az első megmérettetésre a Vasas ellen kerül sor a Nagyerdőben, a 18 órakor kezdődő összecsapást internetes portálunk, a Hajdú Online élőben közvetíti.

Fontos a jó rajt a DVSC-nek

– Mindenképpen győzelmet várok a piros-kékek ellen, hiszen a jó rajt mindannyiunk érdeke – fogalmazott Bernáth Csaba, a debreceniek csapatkapitánya, aki az elmúlt két hétben sérüléssel bajlódott. Ahhoz, hogy a célunkat elérjük, az úgynevezett gyengébb csapatokat is meg kell vernünk, ezt megtapasztalhattuk az elmúlt idényben, hiszen akkor az élgárdák ellen remekeltünk, de az alsóházi együttesek ellen bukdácsoltunk. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolóink is nagyon várják már a nyitányt, mert a legutóbbi edzőmeccsen szinte az egész nyugati oldal megtelt az Oláh Gábor utcán. A kerítés eltávolítása pedig szinte családiassá tette a stadion hangulatát, jó lesz ilyen közegben futballozni – nyilatkozta a védő, aki a Videotont, a Ferencvárost, az Újpestet, a Kecskemétet, a Paksot és Győrt nevezte meg a Loki legfőbb riválisának, de mint mondta, meglepetéscsapatok felbukkanására mindig van esély.

Cidimar távolodóban

Az elmúlt héten brazil csatár, Cidimar érkezett a DVSC-hez, aki korábban a Bundesliga 2-ben lődözte a gólokat, ezért a drukkerek nagy reményeket fűztek esetleges leigazolásához. A támadó aztán egyeztetett is a klubvezetéssel, ám információink szerint több, mint kiszámíthatatlanul viselkedett a tárgyalások során... A csatár sorsa a héten valószínűleg eldől, de nem lenne meglepetés, ha máshol folytatná.

A Loki vélhetően igazolni kíván még csatárt, hiszen francia-szenegáli Adamo Coulibaly távozását sem lehet kizárni.

HBN-TN

Debrecen - Túlzás lenne azt állítani, hogy a piros-fehérek elkényeztették volna a tavalyi szezonban a szurkolóikat, hiszen a bajnoki ötödik helyezés egyértelműen csalódás volt az utóbbi évekhez képest.

Debrecen - A debreceniek az előző idényhez képest gólerősebb játékra törekszenek.

Debrecen - Mozgalmas szombaton vannak túl a DVSC-TEVA együttesénél, ugyanis délben megegyezett egymással a klub és a francia középpályás: Selim Bouadla négy esztendeig a piros-fehéreknél folytatja pályafutását.

Debrecen, (MTI) - A DVSC-TEVA labdarúgócsapata szombaton szerződtette a francia Selim Bouadlát.

Debrecen - Egy újabb próbajátékos, Cidimar Rodrigues da Silva is csatlakozott a Loki keretéhez, a brazil labdarúgót néhány napig teszteli a szakmai stáb és minden valószínűség szerint a szombati edzőmeccsek egyikén is pályára lép majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!