Árki Gábor: “Ez Diósgyőr, itt teljesíteni kell…”

Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója
Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Szerdán este, a kozármislenyi Magyar Kupa kiesés (0-1) után a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapatának honlapján Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott, aki ,,minősíthetetlennek és kiábrándítónak” nevezte az NB III-as ellenfél ellen nyújtott produkciót, egyúttal elmondta azt is, hogy pénzbüntetésre számíthat mindenki, aki kivette a részét a kudarcból.

Az Észak-Magyarország csütörtökön megkereste Árki Gábort, aki a megjelenteken túl – kérdések után – azt még hozzáfűzte, hogy a pénzbüntetés mértékét nem oszthatja meg a közvéleménnyel, de ,,komoly tétel”-nek nevezte. A sportigazgatótól megkérdeztük, hogy saját hatáskörben, vagy a klubvezetéssel való egyeztetés után született meg ez a döntés?

,,Természetesen a klubvezetéssel való egyeztetés után” – válaszolta minderre a klub sportigazgatója, akinél arról is érdeklődtünk, hogy mit takar a ,,mindenki” szó? ,,Mindenkit. Ebbe a stáb is értendő” – egyértelműsítette a kört Árki Gábor. A ,,Mit vár, várnak ettől a lépéstől?” felvetésre a klub munkatársa az alábbiakat mondta: ,,Egyértelműen az eredmények javulását. Volt már itt szép, szó, kemény szó, de ezek nem mindig voltak hatásosak. Az nem lehet, hogy a szurkolók ott vannak mögöttünk, időt, pénzt, energiát nem kímélve, mindenhol támogatást kapunk, ám becsapni sem őket nem lehet, sem mást. Ez Diósgyőr, itt teljesíteni kell…”

ÉM-MI


Ön szerint hanyadik helyen végez a Diósgyőri VTK az NB I 2015/2016-os idényében?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Magyar Kupa: Lefocizta a Diósgyőri VTK-t az NB III-as Kozármisleny

Kozármisleny, Miskolc – Kiesett a Magyar Kupából a DVTK csapata, színtelen játékával esélye sem volt a továbbjutásra. tovább »

DVTK: “Gyalázatos produkció”

Miskolc – “Minősíthetetlen, kiábrándító” – így vélekedett a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor, aki a helyszínen nézte végig a Diósgyőri VTK kozármislenyi kupakudarcát. tovább »

Magyar Kupa – A Diósgyőrt is búcsúztatta a Kozármisleny

Budapest – A harmadosztályú Kozármisleny óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Diósgyőr együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé. tovább »

“Egyszerűen gyengén futballoztunk”

“Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után. tovább »

BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Kozármisleny vs. DVTK 1-0 (0-0)

Kozármisleny, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kozármisleny SE vendégeként lépett pályára szerdán 15.15-től a legjobb 16 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

hirdetés
hirdet�s