DVTK: “Gyalázatos produkció”

Barcziék számára Kozármislenyben befejeződött a Magyar Kupa-sorozat
Barcziék számára Kozármislenyben befejeződött a Magyar Kupa-sorozat - © Fotó: Homoky György
Miskolc – “Minősíthetetlen, kiábrándító” – így vélekedett a DVTK sportigazgatója, Árki Gábor, aki a helyszínen nézte végig a Diósgyőri VTK kozármislenyi kupakudarcát.

A DVTK vereséget szenvedett és kiesett a Magyar Kupából Kozármislenyben a helyi NB III.-as csapat ellen. A találkozót a helyszínen tekintette meg Árki Gábor, aki elárulta, lesz következménye az eredménynek.

– Minősíthetetlen, kiábrándító – osztotta meg véleményét a látottakról a DVTK sportigazgatója a mérkőzést követően a diósgyőriek hivatalos honlapján. – Kozármislenyben egyedül a továbbjutás lett volna elfogadható, azonban mindent elárul a találkozóról, hogy egy NB III-es csapat ellen egyetlen épkézláb helyzetet sem tudtunk kialakítani. Nehéz mérkőzésre számítottunk, tudtuk, hogy mi vár ránk, de azt láttam, hogy a csapat nem érezte át a felelősséget. Ilyen nincs, a mai teljesítményt nem hagyhatjuk szó nélkül, pénzbüntetésre számíthat mindenki, aki kivette a részét a kudarcból. A szurkolókat nagyon sajnálom, azokat is, akik időt és pénzt nem sajnálva elutaztak velünk, és azokat is, akiknek a televízió előtt kellett végignézniük ezt a gyalázatos produkciót.


Ön szerint hanyadik helyen végez a Diósgyőri VTK az NB I 2015/2016-os idényében?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Magyar Kupa – A Diósgyőrt is búcsúztatta a Kozármisleny

Budapest – A harmadosztályú Kozármisleny óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Diósgyőr együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a 16 közé. tovább »

“Egyszerűen gyengén futballoztunk”

“Játékunkat minősíti, hogy valamire való helyzetet sem tudtunk kialakítani” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a kozármislenyi Magyar Kupa-búcsú után. tovább »

BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Kozármisleny vs. DVTK 1-0 (0-0)

Kozármisleny, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Kozármisleny SE vendégeként lépett pályára szerdán 15.15-től a legjobb 16 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

hirdetés


hirdet�s