Sport

2015.08.22. 12:10

Paks vs. DVTK - Így állhat fel a Diósgyőr az "atomvárosban"

Miskolc - A szombaton 18 órakor kezdődő Paksi FC - Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

Miskolc - A szombaton 18 órakor kezdődő Paksi FC - Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.Sok hiányzója van a piros-fehéreknek, hiszen Kovács G. eltiltott, Ho-Young, Husic és Griffiths hosszabb ideje maródi, míg Okuka (izomfájdalom) és Kitl (részleges bokaszalag-szakadás) a legutóbbi, DVSC elleni hazai összecsapáson sérült meg, Grumicnak pedig a lovaglóizma nem tökéletes, vagyis valószínű, hogy az ő nevével sem találkozhatnak a szurkolók az összeállításban. Öröm viszont, hogy a héten Nikházi edzett, s a vezetőedző bízik benne, hogy be tudja vetni középpályását.

A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.


A DVTK várható kezdőcsapata:

Rados (Antal) – Németh (Eperjesi), Lipták, Tamás, Nemes – Egerszegi – Barczi, Nikházi, Koman, Bacsa – Novothny (Takács).


[poll id="989"]


Miskolc - Szombaton 18 órától Pakson játszik a DVTK a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »

Budapest, 2015. augusztus 21., péntek (MTI) - A listavezető, s egyedüliként százszázalékos Ferencváros Debrecenbe látogat a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának rangadóján. tovább »

Miskolc - Pénteken délelőtt csatlakozott a DVTK edzéséhez a 22 éves háromszoros kanadai válogatott Manjrekar James, aki az előző bajnokságban a Pécset erősítette. tovább »

Miskolc - Az SSC Napoli és magyar utánpótlás-válogatott 21 éves támadója, Novothny Soma a 2015/2016-os idényre kölcsönbe érkezett Diósgyőrbe. tovább »

Miskolc - Tovább erősödött a DVTK kerete az U21-es válogatott alapemberével, az Olaszországból hazatérő Novothny Somával. tovább »

Miskolc - Úgy tudjuk, még két meccs biztosan jut a vezetőedzőnek, a többi kiderül utána. tovább »

Miskolc - A Diósgyőri VTK vezetése a focistákban látja a gyenge szereplés okát és a klub elöljárói azon dolgoznak, hogy az átigazolási szezon végéig újabb játékosokkal erősítsék meg az NB I utolsó helyén szerénykedő alakulatot. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!