Sport

2015.08.15. 20:52

DVTK vs. DVSC-TEVA - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője, valamint Kondás Elemér, a DVSC-TEVA mestere értékelte a látottakat a keleti rangadó után.

Miskolc - Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője, valamint Kondás Elemér, a DVSC-TEVA mestere értékelte a látottakat a keleti rangadó után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): - Az első félidőben megszerezhettük volna a vezetést, stabilan álltunk a lábunkon. A Debrecen ebben a játékrészben visszazárkózott, lezárt a pályát mind szélességében, mind mélységében, ekkor sokat nem akartak próbálkozni. A második félidő elején gólt szereztek és innentől kezdve nyilvánvaló volt, hogy kontrákra fognak játszani. Nekünk ekkor már ki kellett jönnünk, így a Debrecen előtt nagyobb terület adódott és meg tudták szerezni a második góljukat. Az első félidő végén be tudtunk volna találni, akkor át fordulhatott volna minden. Négy vereség után vagyunk, rengeteg a sérültünk, két embert is emiatt kellett lecserélni a mai meccsen. A szurkolók reakciója nehezen érint, ne gondolja senki sem, hogy a sikertelenség élteti az embert, siker kellene ahhoz, hogy jól érezze magát ebben a futballközegben. El kell fogadni a kritikát és azon kell dolgozni, hogy mindez megforduljon.

Kondás Elemér (Debreceni VSC-TEVA): - Ma egy célunk volt, hogy megnyerjük a mérkőzést, mert fontos volt számunkra a három pont. Az első félidőben stabilan játszottunk, nem engedtük a kapunk elé a Diósgyőrt. A szünetben azt kértem a csapattól, hogy helyezzük nyomás alá a DVTK-t és ennek köszönhetően két gólt szereztünk. Az egész meccs során fegyelmezetten játszottunk, ezért úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a DVSC-TEVA csapatát fogadta szombaton 18 órától Miskolcon, az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!